Gosip!

26 KOMEN BERKOTAK BULAT:

yusuflaili said...

Salam;
Aku suka disebarkan sebab ada juga bahan nak dibaca..dan org majalah dapat juga untung.selain sebagai pengajaran untuk kita semua.

SoLy SoLicious said...

xde mkna nk diamkan gossip artis..hahaha

Bro ahmad said...

nak tambah dosa ! post je? kb nak buat gosip artis ke

Paris Lipton said...

yg elok kita sebarkan,
yg buruk kite diam2kan..
selamat bergosip~

KaK LimAh Si SupiR said...

yg mane blh bwat teladan, sebarkan supaya blh d bwat sempadan..yg xd mkne utk org rmai, diamkan saje ^_^

Panggil Aku Han said...

buat tak tau je boleh tak??
tak minat sangat pasal bnde ni...

zarulfarhana said...

diamkn...

si kiut lavender said...

diam sebab takut saham mengumpat, mencerca org meningkat naik

nak sebar sebab nak gtaw supya peminat2 tak tertipu dgn diri ertis yg diminati masing2..:)

faridah nazurah said...

nak dua2.. hehe :P


jom gossip2 nak?

Anyyss Shuhaimi said...

kalau rasa nak makan daging saudara sendiri,cubalah sebarkan. :)

josrevalution said...

amm....rasanya aku pilih "sebarkan" sebab memang patut,tanpa gosip seseorang artis tu kefemousannya lambat,sebenarnya diorang ni sengaja nak buat gosip supaya cepat famous!..huhu..caya x?

Qaseh said...

skrg heboh sgt pasal photo artis bertudung yang nampak rambut dalam keta tu..dekat fb berduyun2 perempuan muslimah sejati yang post shout siap letak photo dia sekali.
almaklumlah, prihatin kan.. hah!!
dem lah, buat aku nak terfikir tapi otak aku tak boleh bergerak pun,
ape motif?? menegur??
dengan letak photo artis tu sekali,orang lain tgk jugak.. maruah artis tu pun still gak again tercalar. tapi kali ni kat wall lain lak, then ayat letak kat shout macam konon suci menegor,
what the..
aku rase kalau betul nak menegor or nak jage maruah sesame perempuan, boleh je tak payah letak photo die. tak payah mention sape die. just pray the best for her udah~

kau rase macam mane?

Wanz Mejuez said...

publish kan n upload ja.. ahaha

sergeant keroro said...

diam jek. simpan sendiri sudahh :P

BISKUTMARIE(",) said...

Ceritakan kalau rase tak dose, hahaha..

Ezad Skytech said...

tak berapa minat sangat gosip2 artis ni..hee~

[sutera kasih] said...

kalau benda baik & rasa mcm elok utk dikongsi, kongsilah..tp kalo gosip yg mengaibkan insan yg digosip, baik diamkan..kalau kita buka aib saudara di dunia, tak mustahil aib kita juga dibuka..renung2kan huhu..sy cakap utk peringatan diri sendiri jgk :')

kocix! said...

sebarkan!
sebab aku suke bace OHBULAN! haha..

Zul Fattah said...

diam r ..

Aku Si Pujangga said...

diamkan kalau memalukan..

sebarkan kalau khabar gembira..

QueeN TerataI said...

kalo sebarkan kita dpt dosa.. makanya pilihlah.. kalo memang nk kumpul dosa sila la sebarkan... hehehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

xbrp suka ckp sal retis....xmgkin post entri sal artis...bca tu ada lah, tggal komen sebijik dua tu ada lah... leh membikinkan dosa kering

Niena Pengembara Ilahi said...

xbrp suka ckp sal retis....xmgkin post entri sal artis...bca tu ada lah, tggal komen sebijik dua tu ada lah... leh membikinkan dosa kering

Anif Abdullah| AA said...

anif dah jarang citer pasal gosip2 nih.. so,jawapannye NO ..hehe

*padahal rajin gak tgk melodi

Wanie said...

kalau ramai dah sebarkan x pyhla..kalau rase cite tu org lain patut tahu ok je nak sebarkan :)

My Name is Mar said...

Cuba letak kita di tempat mereka..
Adakah kita mahu gosip disebarkan?

Post a Comment