angkara facebook

Milah : Jenab, mu nak kurus ka?
Jenab : Errr.. mana ada wei..
Milah : Ahh.. tipu! kat wall aku ni ada tunjuk kau like page 'aku nak kurus'.. hahahahaa
Jenab : Diamlah! B*** punya facebook!


ehemmm... aku nak bagitau, malas dah nak layan facebook.. takda privacy langsung bila kita sembang dengan kawan atau buat apa saja kat facebook tu.. semua dia tunjukkan.. dahlah gambar besar-besar wat kantoi jerawat je..hurmm.. wat kantoi aku je like page 'saya nak kurus' !
Benci!!!


sekian..

35 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak..

ade2 je kb ni..

mmg nymph ngn fb skg..

Bro ahmad said...

hahaa kb ni lawak ehh..nak kurus pergi slim world la..ada komuniti gemuk tak kt fb wkakaaa

Niena Pengembara Ilahi said...

erk... hmmm.. jgn post atau like bnda yg bukan2 hehe..

cth lg... :

"Cari Jodoh"

yusuflaili said...

Salam;
nilah kebaikan FB ni..boleh buat mcm tanpa kita merelakannya..kalu baik jadinya baik..

kocix! said...

hahha..sume keje mak zekebeg le tu!

Wanz Mejuez said...

MARK tu sengaja je kasi hilang kan privacy facebook ni.. ahaha sampaikan gambar yang kita upload pun jadi besar kedabak..

KaK LimAh Si SupiR said...

huhu..sabiaq laa kb..fb skrg memg dh maken bosan p0n :(

TK said...

betul tu.. segala apa yang kita wat dia tunjuk... x best la...

Belog Sambal Belacan said...

pic besar2 ek kb..hahahahahaha..layan blog jela:)

~iz~ said...

haha..

syaz@rozelt said...

nie mesti angkara fb baru yg start semalam kn?hehe..k.syaz pon kantoi maen game time keje..haha

era97 said...

ha ha ha.. era tak nak kurus, tapi nak 'gemuk' sikit... he he he

AIEN NOT ALIEN said...

sokong!!!

jadi malas buka FB..dalam sekejap berubah-ubah...

Panggil Aku Han said...

kan boleh hide huhu... :)

Shaherah said...

hahahha.. betul tu.. shera pun nyampah ngan facebook sekarang.. mcm ape dh.. kalau nk maki2.. dah susah.. haha..

Anif Abdullah| AA said...

hahaha.. taw xpe.. no more privacy kann :P

*nak like gak leh?

josrevalution said...

emangnya KB ni gemuk ke!..hahaha...

yui92 said...

sila privatekan wall anda =p

Anak Wak Mail said...

hahaha..KB ke yang nak kurus tu??haha..

betullah,,serabut betul fb sekarang ni..tak faham dah..menyampah pon ada..

Zul Fattah said...

haha.. sengal kan FB.. aku layan je..

AIDA AHMAD ♥ said...

haha . sabar jelahh :D

sergeant keroro said...

fb tempat main game dengan ping jek XD

[sutera kasih] said...

aahhh la..kalo dh hide activity di wall, tp kt news feed tak private pun hmmm -_-"

diana said...

hahah..
akak tak perasan pun fb dah berwajah baru..
betul ke kamu nak kurus??
akak pun..:p

CIK PARO! said...

kesimpulannya, jagalah privacy kite bile berfacebook..

Akulah Pak Lan said...

kau nak kurus ka? hahaha

J.Syazwana said...

terpaksa lah. nak taknak terpaksa guna fb jugak kan. hee

thaqibzaki said...

FB refer to failedbook and facebored. LOL!

Wanie said...

facebook nak tiru ala2 twitter kot..hari2 pn bertukar..nanti tukar kaler lak..:D

faridah nazurah said...

KB bukan kurus ke?

msredcheesecake said...

Kawan msred sumer tahu msred nak kurus, tak malu pun....nape nak malu pulak? Chill....hheee

Nurnajwa said...

Tahhhhhhhhhhhh, FB baru ni cegampang je >< Ishhhhhhhhhhh!

My Name is Mar said...

FB kan tempat public..
Kalau TAKUT segan, watpe like?
Senyap-senyap sudeyh..
hehehe..

iMBobo said...

nak kurus juga hehe

Irsyad Syah said...

sy nak tmbah berat bdan!
trlalu papan lapis bdan sy nie...
sy bukan seorang irsyad syah..
tp..sekeping irsyad syah...
hahhaa... :D

hmm...
fb kkdg wat aq serabot n rimas...
aq rimas!!

Post a Comment