Kembali ke?

Assalamualaikum..

Benda pertama aku nak tahu..
siapa perasan yang aku tak update blog da dua hari??

kedua..
Siapa perasan aku tak blogwalking langsung?

ketiga..
Siapa perasan yang aku ni boleh tahan jugak manis orang nya... ehemmm!


nanti aku blogwalking ye.. insyaallah.. agak sibuk kebelakangan ni, lagipun ramai yang kata kena pentingkan pelajaran dulu. Di sebabkan hari ni cuti jadi aku nak berehat sambil terjah blog kawan-kawan..
aku dah update kan mereka yang join segmen tukar link aku semalam, terima kasih pada yang join.. korang bolehlah terjah mereka pada bloglist aku yang kat sidebar tu.. kalau ada yang tertinggal, bagitau ye..

itu saja buat sekarang..

28 KOMEN BERKOTAK BULAT:

aimie amalina said...

=]
x pe..utamakan yg utama hokehhhh!
pas tu boleh berbelog lelajuuu pon
kikiki

SoLy SoLicious said...

sgt persan...KB mnyepi 2 hari..selamat kembali..selamat berblogwalking..

vira said...

hii salam kenal iya dari vira .. :)
jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....

si cantik sally said...

saye ..saye ngah angkat kaki ni..kb..tu la kecik aty tau..kite terjah sini tapi kb diam..uhhh rindu laaa..T_T huhu..

josrevalution said...

aku perasaan juga hehe..xpe utmakan study ye KB..hehe..blogging x kan kemana..:)

faridah nazurah said...

hohoho study elok2 ye.. kalau cmtu tengah2 cuti ni KB buat entry banyak2 then buat je autopost.

selamat berblogwalking :)

Khairil said...

Laa...yang ketiga tu saya ingat saya sorang saja yang terperasan... hehe

yayath said...

thanks KB:)hehe..yath da tukar KB dari bloglist penganjur ke bloglist yang comel:)hehe

Luqeem™ said...

sy tak perasan sbb sy pn x online 2 hari lepas..huu..

tp klu pmbaca setia sah dia prasan pnya..

anamizu said...

welkem back KB..kerinduan nih! hehe

aku said...

yg 1st gan 2nd aku pasan...

yg 3rd tu mmg aku tanak pasan pon.hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

ai kotak bulat..ahkak dalam list mereka bulat..of kos lah..see the body lah..very the bulat kan? Nway..ahkak dah letak wak dalam list ahkak....

Kancil 8349 said...

utamakan pelajaran...blog nie boleh buat bila2 masa..tapi pelajaran kalau berulang...sakit kepala dibuatnya

Bro ahmad said...

belajar rajin2 kb erkk

KaK LimAh Si SupiR said...

assalamualaikum wbt kb :)

tq joinkan kaklimah..stdy rajin2..huhu ^_^

suha said...

cik suha plak belajar berblog ekeke (^_^)

Saiazuan said...

errrrr sy dah lama x mai blog ni..hehe

muhamad hanif said...

ramai betul orang taknak hupdate blog sekarang ya.

Aku Si Pujangga said...

pujangga pun bz.. dpt tgk blog sndri kejap.. then update, bla.. huhu.. banyk keje lak bila da start sem baru kan.. huhu..

Bro ahmad said...

selamat hari Malaysia KB

Clara said...

Ya.. pelajarn perlu dipentingkan..

Clara pown tak bw sgt dah..

kdg2 ikut mood..

Ezad Skytech said...

BW bila ada masa je la kan KB...heee~

msredcheesecake said...

Satu pun tak pasan... Hahahaaa

iMBobo said...

tiga3 perasan hehe

Bui Junaidi said...

bui pun sama..bizi lately..hehe..

sha my heart said...

perasan sangat. haha~

utamakan yg utama, k.

alif haris said...

huhu alif pn dah mula bz ..huhu

Anyyss Shuhaimi said...

baru nak singgah. hehe

Post a Comment