promosi blog bertuah!

Assalamualaikum...
hari ni aku nak promosikan 3 blog yang bertuah.. kenapa bertuah? sebab dipilih oleh random.org.. bertuah la tu kan.. jom teruskan..

1.
cantik kan header cik soly ni.. cik soly ni boleh aku kategorikan sebagai blogger tegar sebab memang selalu online kot..aku pergi mana-mana blog pun, mesti dia ada jadi aku rasa dia suka komen.. nak dia komen blog korang? follow dan komen lah blog dia..hehehe..

2.
Siapa tak kenal pemilik header cantik ni? hehehe.. namanya shaherah.. aku rasa dia tengah bercuti raya ni.. tak pe, jemput singgah blog nya ye.. blog ni bertemakan warna hitam dan merah.. memang cantik..

3.
nama blog ni encik apple tapi dia perempuan tau.. pelik? mula-mula aku pun pelik..hahaha.. tapi dia da terangkan kat blog dia pasal pemilihan nama blog ni..cuba tengok ye.. ehem.. tuan blog ni memang peramah..serius tak tipu.. 


ok, itu dia blog 3 blog yang bertuah aku promosikan mereka di blog aku.. selamat berhari raya.. 


p/s : setiap hari mulai hari ini.. aku akan pilih satu blog bertuah untuk dipromosi selama sehari di blog aku ini.. cara pemilihan blog bergantung pada aku lah kan..

18 KOMEN BERKOTAK BULAT:

aRa ❤ aFiq™ said...

terjah.. :)

Belog Sambal Belacan said...

KB mana blog SB..hehe..:)

Belog Sambal Belacan said...

ape2 pun tahniah pada yg terpilih tu.....

Bro ahmad said...

wahhh rajin kb promosi blog kekawan...nak terjah

faridah nazurah said...

bertuah sungguh mereka2 ni.. jeles sekejap hehe :P

muhamad hanif said...

wooo,

review edisi raya ni, =)

Cantik Kacak said...

bertuah mereka..

al_hakim said...

bertuah mereka.

ainaa said...

wahhhhhh !!! thank you KB >,< ! hadiah raye niehhh. ehem,peramah ke? kehkeh. ;p

hira said...

wah, memang untung. saya selalu datang blog soly. lagi 2 tu jarang. hehe :D

lynda salim said...

happy eid :D : jom jengah blog linda :D

sergeant keroro said...

untunglah bertuah XD

josrevalution said...

uiss..rajin KB ni promote2 yer..hehe..ok aku terjah2 diorang nie..

Bell said...

blog den takde..huk8

Shaherah said...

wah baru perasan.. wah bertuah ye.. tq tq.. bkk2 blog tgk kat shout dari blog kb.. mcm pelik gak.. ape yg bertuah kan.. haha.. tgk2, rupe nyer kne promot.. hehehe..

Ezad Skytech said...

wahhh...bertuah la kena promote dengan KB...heee~

SoLy SoLicious said...

la..ini rupenya entri kb yg promote belog SS... dr td duk stalker...ni baru jmpa..heeee :)

thanks a lot ya KB :)

[sutera kasih] said...

canteklah header blog yg kedua tu...

Post a Comment