Blogger ini baik

assalamualaikum...
Ada seorang blogger ni, dia memang peramah orangnya..
dah lah peramah, kacak pulak tu... ehem.. (bodek ke?)
Entri ini ditulis bertujuan untuk mengucapkan terima kasih
 kepada dia sebab membuatkan satu header flash untuk blog kotak bulat ni..

Bukan senang kan nak buat header flash ni kan sebab aku pernah nak belajar tapi nak belajar guna flash ni makan masa dan perlu kefokusan yang banyak.. terima kasih sekali lagi kepada dia..
Siapa dia? dia ialah

Cantik tak header baru aku? aku design sendiri dan dia flash kan.. maka jadilah header yang cantik! cuba tengok header dia, cantik gak. cantik sebab panda jugak.. ada panda, mestilah aku suka kan..

Ahkir sekali... set chicken mc deluxe untuk MK.. hehehe


p/s : ok, aku nak keluar makan ni.. jom!

37 KOMEN BERKOTAK BULAT:

diana said...

jommmmm!!!:p

mindaKhayaLan said...

sama2..kihkih..yang hensem tu xleh blah..betul2 bodek tu..kihkih...

adui..bila set cicken mcdeluxe tu nak sampai ni..huhu..=(

Addin said...

header tu memang stylo ! :D

faridah nazurah said...

alololo comel gila panda tu kelip2 mata.. jeles jap..

Syuxer said...

sungguh cantik..part panda kelip mata sungguh comel hehe..kalau wat panda tuh makan tebu secara live..agaknya lagi comel..hehe

Zul Fattah said...

mak aii... gempak kot.. dari yg dulu.. hehe.. aku pun nk jugak r.

Ezad Skytech said...

wahh...KB da ada header flash la..comel lak panda tu..hee~

Shaherah said...

wah seronok tu..

Bro ahmad said...

grrrrrr bro jeles ni kb..siyess cantik..panda tu dah tak majuk lagi ke?

budakijaupendek said...

wa.. jelesnya,
nice header! =)

Acik said...

nak ... ngeee, nak gi bodek mk! :)

aRa ❤ aFiq™ said...

haish.. jeles la cmni..

SoLy SoLicious said...

ok..sy jeles...

Paris Hilton (M) said...

untunglaaa~~~

ainaa said...

wahhhh ! serius cantek giler !! nak jugakk >,<

Luqeem™ said...

peh best tu dapat header flash..nak jugak :)

Anak Wak Mail said...

cantik sangat..smart giler!

Anak Wak Mail said...

cantik sangat..smart giler!

Nafisah Ruslan said...

wah! bestnya.. untunglah~ hehe

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

cantik2 ...nak jugak ...heee

trm kasih gak buat header sy ari tu ...:)


peace!

sha my heart said...

nak ngorat MK jugak la. Untung2 dapat tanah (MKLand) hehe~

Wah, smart2 =)

josrevalution said...

cantik memang cantik..tp bg aku,aku suka yg simple je..hehe..sbb org kata sedikit memberatkan loading blog kita..hehe..

Bidadari Syurga said...

pandai guna flash memacam boleh buat yeak?

chemay said...

cantikkk+simple sangat header tuhhh.
jelesssssssss
:D

muhamad hanif said...

weewiitt,

seni sungguh =)

[sutera kasih] said...

wahhh bertuahla KB dpt header flash2..hehe
tapi sygnya sy blm dpt tgk lg header tu..line lembap sgt huhu
hope sok dpt tgk :)

alif haris said...

Jom mcD KB :)

✿ cik pieQa ✿ said...

ouh serius ! header kamu memang sangat comel.

cik azeya said...

teringin jugak nak ada header macam ni. huhu. jeles. nak mcd.

Pendamba Mawar said...

jom makan..hehe

Khairil said...

comel le tgk panda tu!!!kat bendang boleh bela panda juga ke?...

Chuu Muqhlis said...

x reti nk smbung header ngn body =,=

iMBobo said...

header baru kb ni kacak hehe

ArulchelseA said...

tahniah .. cantik header..

msredcheesecake said...

kalu setakat rajin dtg blog kb bule dapat mekdi tak?

Dewa Tempur Maharaja said...

memang trbaik dr ladang...huhuhu...

Bui Junaidi said...

mmg terbaekkk KB..hehehe..

Post a Comment