Penting! Follower kotak bulat sila ambil perhatian!

Ok, aku rasa macam dah nak meraung ni, tadi nak tukar template blog ni tapi akibat kegatalan tangan ini menekan, aku dah tekan ' delete widget' masa ubah HTML kod..
senarai yang dalam bloglist aku dah hilang!

aku nak mintak tolong, boleh tak mereka-mereka yang ada dalam bloglist tu sebelum ni dan yang letak blog aku dalam bloglist, sila tinggalkan URL blog korang kat entri ni..

Kerjasama amat dihargai..

56 KOMEN BERKOTAK BULAT:

miratun madihah said...

alahai kesiannya ..

HAFIZAL said...

http://malaysiascore.blogspot.com

halidaRahman said...

kesian kb.

to'wan said...

http://abuhanif186.blogspot.com/

NasZ said...

kejamnya. buang saya dari bloglist. sedihnya. hehehe.

rilex2. ni link saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..tertekan ke dik?susahla adik nak jln2

harrazdani said...

harrazdani.blogspot.com...ngeh ngeh ngeh...

thaqibzaki said...

aku tak tau kau ada letak link aku dalam list atau tak. yang pasti aku ada letak link kau. hahahaha. apa apa pun, terserah pada kau nak letak atau tak. peace. :)

http://blogthinkeryo.blogspot.com

backup template tak ada ke? bahaya kot coding kalau tak ada simpan semua tu. :)

Miss Cuada said...

i put u in my bloglist ...
http://sayasukalollipop95.blogspot.com/

A.I.N.S.Y.A.H said...

gtal eh tgn 2.. nk kna ikat lpas ni ;)

c genk bah ne said...

www.genkcorner.blogspot.com

hope sudi letak genk dalam bloglist KB ya

Faaein Talip Roy said...

cian kotak bulat..

semoga ko jumpa lah balik link2 yang hilang tu..

Bro ahmad said...

blog bro takkan kb dah lupa kot? heheee huhuu...p

[sutera kasih] said...

sy tak pasti pulak sblm ni blog sy ada dlm bloglist KB ke tak..tp yg pasti, sy dh lama letak blog KB dlm bloglist BB Torch sy :)

Faris 'Azim said...

http://farisazim.blogspot.com

iwan_redzuan said...

ish3x, kesian... abis kosong bloglist KB ni....huhuhu

OKlah, demi KB, disini kutinggalkan URL blog aku ini, huhuhu...

http://sajanakcerita.blogspot.com/

Qaseh said...

http://cheritaqaseh.blogspot.com/

Yanaa said...

sy!! sy!! sy!!! hehe excited glew kn..hik2..XD

http://secretoflife69.blogspot.com/

Panggil Aku Han said...

apa yg penting kerjasama..huhu

http://sempoi-zone.blogspot.com/

KaK LimAh Si SupiR said...

http://tynpateyhah.blogspot.com/

3no gr33ny said...

hamba di sini sedia membantu...
http://3nogr33ny.blogspot.com/

yui92 said...

oh..ok..

rajin2lah melawat ye..hehe

http://sesedaporen.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

hahaa..mcm2 la cik KB ni..heeee

papepun, nak masuk bloglist KB jugak

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

Wanie said...

muncul tepat pade masenye..hehe
tukar le banyak kali pn, mesti biru jgk kan..terbaik~ :)

http://firdanilovestory.blogspot.com/

faridah nazurah said...

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/


hehe KB ni careless lah.. heee jgn la tukar template dah.. dh ok nih :")

myhatiku said...

it's okay lah :)
ingatkan ape tadi..he;p

hana said...

alolo...
ciannye dia...
sabaq na..
=D

Anif Abdullah| AA said...

ermm,

http://neracaparadigma.blogspot.com/

~mUh4mM4d**F4dhL1 said...

stereokomono.blogspot.com

Myera Nyera said...

yang takde dalam list boleh letak tak? hehe :P

fierul said...

nie url blog saya :)

http://fiesayangrul.blogspot.com

Khairil said...

mine http://maidaribendang.blogspot.com...jangan lupakan saya ye....

msredcheesecake said...

Tatau la msred ada dlm blolist kb tap kb da lama ada lm bloglist msred....

laskar pelangi said...

rajin sangat katakan;p

Zul Fattah said...

Ok.. xpe..
ni url blog aku
zulfattah.blogspot.com

Fathiah Hamim said...

rasanya blog fa dalam bloglist kb. hehe

bloqkami.blogspot.com

Ezad Skytech said...

wahhh...da berwajah baru la blog KB..

ezad dlm bloglist MEREKA KOTAK kan KB..hee

http://skyetechxtreme.blogspot.com..

sha my heart said...

Sha ada masuk dalam bloglist tak ek? Terlupa dah la.

Kalau ada, ni linknya:

http://sha-myheart.blogspot.com/

TQ

Nurnajwa said...

Ehehe, sabar jela dh ter-delete tu ;)

sj said...

ku rasa ku ada kot dlm bloglist mu ...
http://sj205.blogspot.com/

mohdhazlan Dreadlock said...

http://hatikubaik.blogspot.com

huhu ...

Paris Lipton said...

dah xpkai ke header dulu2~


puncakparis.blogspot.com


")

ArulchelseA said...

oo utk follower je ek.. lain kali hati2..

My Name is Mar said...

musicbrilliant.blogspot.com

monster kecik said...

da lame ltk kb dlm bloglist...saje nk bgtau :)

sergeant keroro said...

abang keroro xnak?

hehe :P

platunkhaz.blogspot.com :)

iMBobo said...

imbobo punye..
imbobome.com :)

~iz~ said...

iz dalam senarai ker..??

Afikah Aziz said...

ika jugak hehe


qalamsufi.blogspot.com

ZueRa said...

http://budakgempal.blogspot.com/

yayath said...

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/

x tau ada dalam senarai ke x?hehe...tapi ada masuk segmen KB...hihi

Anyyss Shuhaimi said...

gua punya link..

secebismemorikehidupan.blogspot.com

nadiyahashim said...

http://nadiyahashim.blogspot.com/

aRa ❤ aFiq™ said...

http://izara4eva.blogspot.com/ hee

Ly_Tulip said...

http://lytulip.blogspot.com

Okay.. Done! :)

era kecik said...

opss,, baru bace entry nie,, mula2 tengok kat bloglist KB, takde blog era,, sedih jugaklah.. rupa2nye KB terdelete bloglist KB.. so, nah link era.. http://budakkiutmiut97.blogspot.com/

Post a Comment