Kucing buat laporan polis! Biar betul!

Seekor kucing yang teruk dibelasah oleh seekor anjing telah membuat laporan polis semalam. Pegawai polis yang bertugas telah melakar rupa si anjing mengikut penerangan yang diberikan oleh si mangsa. Kucing menjadi mangsa keganasan, bertindak bijak dengan membuat laporan polis..


p/s : santai petang.. hehehee

28 KOMEN BERKOTAK BULAT:

yusuflaili said...

Salam;
adoooi...senak perut aku.!!!

izni said...

hahahah .
comel kucing tuh .

:))

Lady Diana @ Lat'z said...

haha...

[sutera kasih] said...

kucing moden ni hehe

aimie amalina said...

penat jek aku kakukan badan
lain plak ko lukih ek =p

ainaa said...

HAHAHA. comel jerk

muhamad hanif said...

amboi,

santai sangat ni.


AHAHHHAHHA

Bro ahmad said...

argggg kartun aa kb grrr betul ke ni XD

yad'z said...

hahahaa.... sengal~~ =P

Pendamba Mawar said...

haahaha.. cam ni pun boleh..

entri baru

pendambamawar.blogspot.com/2011/09/hasil-lima-bulan.html

msredcheesecake said...

kucing pun ade right gak....biar dia buat report tu...hhhee

Addin said...

hahaha !

kucing tu mengambil langkah yang bijak :D

Khairil said...

mcmana ye kalau kucing boleh bagi repot..mesti banyak kes jenayah boleh settle....

mindaKhayaLan said...

ala cian nya kucing tu..anjing betul la anjing tu..hmmmmmmm

Peah Glemer said...

hahaha ngengg

Peah Glemer said...

hahaha ngengg

bungaitucantik said...

anjing tu sbjik cam prangai ko...eh? haha..santai mlm!

SoLy SoLicious said...

rupe mcm serigala aje...hahaha

Cik Baju Kurung said...

mesti kucing tu ada pertalian dengan doraemon . -.-'

miratun madihah said...

pandai kucing tu eh :D

Freaky said...

bijakk kucing tu. haha

Anif Abdullah| AA said...

cehh...hahahak..

sha my heart said...

ingatkan blogger yg guna nama kucing tu.. haha~ terkena! =P

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

ahaks ..

org yang dera binatang lbh teruk dari binatang ....huh!

abghani said...

kelakarlah Kb nie

ArulchelseA said...

ermm bleh plak cam tu ye..

harrazdani said...

mereka selalu bergaduh...biarkan jer laaa.huhuh

Acik said...

kucing lebih pandai drp setengah orang (setengah orang je, bukan full satu orang, hehehee) ...

Post a Comment