Pagi Sabtu

Hari sabtu hari minggu kan.. Memang best dapat rehat lepas seminggu perah otak memikirkan pasal pelajaran je. Jadi aku memang suka hari minggu. aku tau korang pun mesti suka kan..

Korang bukak tv tak pagi-pagi sabtu ni? bila bukak tv, banyak cerita kartun je.. aku pun pelik kenapa cerita kartun banyak keluar waktu pagi hujung minggu.. sebab nak suruh budak-budak bangun awal ke? tapi memang betul pun rancangan kartun waktu pagi ni boleh buat budak-budak bangun awal sebab dulu masa aku kecik, aku pun sanggup bangun awal semata-mata tak nak terlepas cerita dragon ball! belum sempat buang taik mata lagi, terus duduk depan tv..

Tapi sekarang budak-budak bangun pagi mengadap laptop terus.. bukak facebook ngan blog.. tak best tol sebab rasa budak-budak sekarang macam bukan budak-budak.. ok.. berhenti merepek...


P/s : aku tak sarapan.. terus tunggu makan malam je.. takde sapa nak belanja aku makan.. hurmmm

32 KOMEN BERKOTAK BULAT:

EYFAalias said...

amboi. layan dragon ball. huhu

josrevalution said...

alah..bebudak memang mcm tu..hehe..meh aku blnja roti canai ka mamak tu...:)

QueeN TerataI said...

alaaa siannya dia.. well mmg betul la.. ank sis yg 2 tahun tu dia tau aje kalo ujung minggu mata dia kul 8 je dia bangun sebab nnt 8.30 ada cerita UPIN dan IPIN lps tu kul 9.30 ada cerita BOBOIBOY... haaaa camne dak kecik ni boleh set timing diorg eh? kdg2 sis pun pelik gak.. ahaksss

sleeping_maniac90 said...

ak plak sgup bgun awl dlu nk tgk citer anime.. ak xingt tajuknya.
y psti bukn dragon ball hahahaha..

izni said...

kite pagi pagi sabtu dah ade dalam klaz.
:)

yusuflaili said...

Salam;
karang nipun org dewasa dah jadi budak2...

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...same2...zie pon layan dragon ball jugak..heee.. =D

aRa ❤ aFiq™ said...

tol ngat uh.. ara ne tgk tb da skunk.. tgk lappy ja.. huhu

muhamad hanif said...

weewiittt,

diet ke KB ? Err, aku suka tengok remaja je.

Nmapk sgt bgun tengahhari kan.

mindaKhayaLan said...

tu la...semalm xnk blnje mcd kat MK kan da xde org nak belanje dia..kihkih

Bro ahmad said...

kesian kb..jom bro belanja...nak tak?

ainaa said...

haha. ayat last tu kelaka. mintak org blanje ke nieh? jgn lupe mkn yer KB. kang pengsan pulak

Kak Yatie said...

kakak tengok conan tadi, kat tv3, conan real bukan karton

iyka syafika said...

alahai..ciannye lom mkn ag

teha said...

dragon ball bestt !

diana said...

akak dulu hari sabtu bangun pagi2 sebab kena basuh kasut sekolah..
hari ahad kena bangun pagi2 sebab
kapur kasut sekolah pulak...
hehehehh

kotak bulat said...

EYFAalias: ehhee.. memang layan pun.. :P

josrevalution : roti canai? da makan malam tadi.. heheh

QueeN TerataI: tul.. kalau dia nak bangun tgk katun, xyah kejut pun dia bgn sendiri kan

sleeping_maniac90 : katun awal2 pagi kan..

izni: wah... xbest ada kelas

yusuflaili : tu biasa..heheh

aRa ❤ aFiq™: tu la.. xlayan tv sgt sekarang

muhamad hanif : xde la diet sgt.. malas je kot..hehe

mindaKhayaLan: mk la blanja rini.. hehe.. semalam kan kb da blanja

Bro ahmad: jom bro..

ainaa: jom la ainaa blanja

Kak Yatie : tu kb pun tgk td..hehe

anamizu said...

bebudak skg dah x bape layan tv..
semua layan fesbuk,game je..hesh~

Khairil said...

haha..itulah awak..saya ajak keluar lunch tadi tak mo...hehe...

msredcheesecake said...

akak bangun pagi terus buka peti ais...hheee....lepas tu baru buka pintu toilet...

sis92 said...

weekend, blogblogblog!haha

sifu im said...

aah..aku dulu smpai mls g skolah sbb nk tngok katon dragon ball..haha

Luqeem™ said...

bdak2 skrng suma dh advance

Acik said...

minta katun yg hayun tangan tu belanja ... :)

acik sudah tag kb:
http://pimpintangan.blogspot.com/2011/09/falihinjasmyblogspotcom-cupcakes.html#comments

kalu sudi, join ler!

lisa min said...

sama la kite. dulu bangun pagi sebab nak tgk citer sailormoon. hahah. skunk mmg lain. adik sy bngun2 bukak komputer. xsyok2. hehe.

SoLy SoLicious said...

yang sebenarnya, dragon ball, ade 7 bijik smuanya :))

yayath said...

betul3....hehehe:)

budakbudak sekarang macam bukan budakbudak:)

Dewa Tempur Maharaja said...

rindu ngan zaman kanak2...:(

•♥.• nurrul ♥•..• said...

bukan sekrang tak seragam tapi pelbagai ragam... :P

Ezad Skytech said...

haha..sama la kita KB..masa dulu sanggup bangun awal pagi semata2 nak tengok dragon ball la..hee~

faridah nazurah said...

hahaha suka tengok dragon ball gak ke? heee samalah kita.

psssttt pssssttt dragon ball ada 7 bijik tau :)

asnizaziz said...

haha, samalah sanggup awal sebab nak tgk dragon ball,huahua

Post a Comment