Wordless wednesday #3



WW     -  Ini wordless wednesday ke?
WW#1 - wordless wednesday 2
WW#2 -wordless wednesday 2

34 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Bro ahmad said...

game a kb,,,hahaha kesian sorang tu XD

QueeN TerataI said...

biasalah tu.. kenalah pandai bahagikan masa eh

sleeping_maniac90 said...

bhahahaha..
normal la tuh..
ak pn pena alami gak..

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. LIKE!

josrevalution said...

agak2 lah..hehe

muhamad hanif said...

wakakakaka,

yang fikir blog tu kau kankankan ?



LLALALALALALLALA.

anismelon said...

biase dah nie dulu..konon ngadap lappy wat assimen..tp hampeh..last last sorg sorg je tekun buat..heee

sangkakelubi said...

mmg slalunya akn jadi mcm tu...huhu..

ezzaty said...

hee..setuju! :D

diana said...

yang dok ingat blog tu agak2 nya sapa ye??
hahahah

Ezad Skytech said...

buat assignment group mmg best..tapi yg tak bestnya bila ada yg jadi sleeping partner...huuhh..

SoLy SoLicious said...

hahahaha.... bse la tewww....

alif haris said...

hahahahha sorang je yg pk assignment :D

Fathiah Hamim said...

kenapa kenapa kenapa mesti beginiiii T___T

hana said...

hahaha..
mmg realiti..
=D

aku said...

kalo tak pun sorang pikir sal assgnmt..yg len pikir nak berborak je..hurrmm

Belog Sambal Belacan said...

SB nk blog..hehehe

si cantik sally said...

haha..ade2 jek kotak bulad ni tiap kali saye terjah ade jek entry gelak guling2 haha..

ainaa said...

haa, yang buat assignment tu memang sayalah ! hahaha. perasan

teha said...

hahaha ! kesiann yg sorang tu !

Anyyss Shuhaimi said...

Haha!! betul3..kadang2 gua pun macam tuh!

Peah Ros said...

yang ni memang setuju gila!

Acik said...

yg no 3 dlm gambar ke2 tu kotak bulat ke? :(

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

oh aisemen ...huhu

sobri yaacob said...

ha..ha..
wat asgmnt group..
dpt group hancur mkn hati je la bro :)

sergeant keroro said...

memang selalu camtu, hehe :P

[sutera kasih] said...

bengang kalo jmpa member group yg x bagi kerjasama huhhhh

anamizu said...

buat lone ranger gak sempoi! kih3

Lea IsNaw! said...

hahaha..normal la tu
bila buat keje dlm kumpulan
bape kerat je yg betul2 serius

msredcheesecake said...

yg no 2 dr kiri tu pasti cik kb...kalau msred biasanya yg 3 dari kiri...kakkaa

Clara said...

mmg betul pown tu.. ha3..

sllu je kena..

Pesona Algebra said...

Untunglahhh, pandai buat doodle.. haha

syaz@rozelt said...

haha..its true..true..n true..sgt btol..bile dh nak kena submit keje baru semua pon fikir 'work'..hehe

EiZaRaZiErYa said...

ahahhaa..betul la kb~ zie penah jadi the only one yg pk pasal assignmnt 2..zie sorang yang siapkan projek...mule2 macam xkesah la..better sebab zie boleh setel sendiri..buat dgn diorang..kecoh je lebih...memang lambat nak ciap nye..tapi..lame2 tu geram jugak..diorang free2 dpt markh sebab usaha kite..huh~tapi kalau kite buat xreti..diorang 2kali gnda buat xreti nye..memang xjalan jugak kje tu nanti..payah betull..

Post a Comment