Bro Ahmad dan Kotak Bulat

Bro Ahmad dan Kotak Bulat adalah pasangan yang tak dapat dipisahkan, sering bersama-sama menempuh dugaan dan duri-duri durian, namun tiba-tiba kehadiran seorang blogger mula membahayakan keadaan..  musicbrilliant.com mula mahu merampas kedudukan kotak bulat disisi bro ahmad .. Bro, setialah pada ku!


Errr... ok, mengarut! hahaha.. semalam aku join segmen ahmad.. jadi hari ini aku check kedudukan entri aku dalam google.. Buat masa ni aku yang teratas tapi kena tunggu seminggu baru boleh dapat tengok aku tetap kat atas ataupun turun.. emmm.. lama tu..
Tergugat tu kedudukan aku.. bahaya ni.. korang nak join? pi blog bro ahmad ye.. ala... cari je kat google.. 
(pemalas gila aku ni)


- menulis dalam gelap sebab budak rumah aku semua tengah tidur..

21 KOMEN BERKOTAK BULAT:

faridah nazurah said...

yelah yelah.. jeles sungguh dengan KB.. hehehe good luck KB :)

Cik Kasih said...

alahai..kb tlong krim salam kt bro ahmad ek?hihi

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. terbek la KB :)

Acik said...

ekekeee!
u go kb! lawan! :)

[sutera kasih] said...

cayok2 KB & MAR..aduhh dua2 sy sokong ni hehe

Bro ahmad said...

blog kb tak akan tergugat..tak payah risau hmm..backlink dari blog bro ahmad kt blog kb kuat,tu fungsi backlink saling kait mengait..nak best dapat backlink dari blog pr tinggi..kb nakk?

KaK LimAh Si SupiR said...

jgn risau..pasti still ranking top! ^_^

My Name is Mar said...

Rasa tergugat ke derrrr?..
Ho-ho-ho!
Rasanya wa memang tak dapat nak celen lu..
Tokseyh risau derrrrr..

PCL said...

dah join..tp taktau page brape entah dlm google list...serius taktau langsung tektik SEO ni...Tahniah KB...harap kekal teratas.

Saiazuan said...

pergh!!!! xpernah rasa diri ini berada top.. hehe

sha my heart said...

segmen baru ke? tak tau pape. hihi~
tengok la kalau rajin, jenguk. haha~

rajin menulis dalam gelap ye.. sha pun sama. i do right now. hihi~

thaqibzaki said...

err.? apakah? hahaha. :p

SoLy SoLicious said...

hebat la KB ni men SEO..bukan calang2 ni..heee

sergeant keroro said...

wah wah, gudluck KB :)

msredcheesecake said...

Pentingke kedudukan tu? Bagi kat msred je la...hheee...

mohdhazlan Dreadlock said...

kb mmg terbaik.....")

gudluck la....

Diana @ bilakukatacinta said...

malaslah nak join..hehehe......

Yatie Awang said...

aduh ada pesaing ni, bahaya bahaya hahhaha

apik pehe said...

hehe..gudluck mek..nanti apik try potong..hehee

alif haris said...

waah persaingan yg sehat ! bagus hehe

zarulfarhana said...

wahhh...gud luck kb...

Post a Comment