Siapa Bro Ahmad

Siapa tak kenal  BRO AHMAD?? kalau tak kenal memang anda adalah blogger baru..kalau orang lama mesti kenal dengan dia yang rajin blogwalking. Sejak kebelakangan ni bro yang bernama ahmad (suka hati aku je) rajin belajar buat entri SEO, sekarang ni dia nak buat segmen berkaitan SEO pulak. 

Pagi tadi aku dah panaskan blog aku ni dengan entri yang panas jadi petang-petang yang cuaca macam nak hujan ni aku nak join segmen bro ahmad yang senang.. hanya perlu merepek dan merapu sesuka hati.. err.. betul ke bro? sambil aku join, sambil promote blog la ni kan..

nak tahu lebih lanjut, cuba baca kat blog dia kat sini

Aku takde masa sekarang ni nak melangkah lagi maju kedepan dalam bidang blog ni macam bro ahmad, lagipun blog aku blog personal.. aku tak kejar sangat semua ni cuma berharap nuffnang bagi lah BE kat aku.. sedih aku tengok tak naik-naik income aku tu.. (harap nuffnang baca)

Pasal entri aku pagi tadi ramai suruh aku sabar.. sebenarnya dah lama aku sabar, bila dah nak meletup, aku kenalah letupkan baru hati rasa lega.. sekarang ni hati dah lega dah.. tapi kan..entri panas aku tu, tak ada pulak anon ye.. entri merapu dia, berlambak pulak anon datang... hahahaha...

p/s : Bro ahmad.. aku hentam je ni.. serius aku tak pandai..  =.='

24 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Bro ahmad said...

kb terlambat sikit je tadi..kalau tak dah bro ahmad pasang blog kb ni..seminggu nanti tengok keyword Bro ahmad di search enjin google..kalau tak ramai join..kb ada peluang la hmm.

belajar sikit2 nnti kb paham la..bro pun belajar jugak.

faridah nazurah said...

hehe yeke income nuffnag tak naik2? yeke? yeke? yeke?

hehehe nak jugak join segmen ni. tapi takut terlebih merapu lak

Freaky said...

freaky x kenal siap bro ahmad. nak lawat jap =_=

hana said...

erk..
x knal pun bro ahmad tu..
heheh

ABU said...

bro ahmad sngt hebat..tabek sama dia..
btw, BE aku pun tak kemana sodeh den tengok hahahhaa (hrp nuff baca komen ni gak :P)

Anyyss Shuhaimi said...

td bro ahmad komen entri gua..suka!! :)

Bro ahmad said...

keyword done..backlink ada satu..nak elok jangan banyak sangat backlink luar..nak lebih mantap backlink dalaman post entri yang berkaitan sahaja.keyword ok jgn banyak sanggat..1 page tahniah kb..hebat jugak ehh...boleh la main keyword lepas ni..p

backlink aku benci blog kau tu tak berkaitan..tapi bro ada komen kt situ...tak pe,

anamizu said...

saye kenal! saye kenal beliau! :P
ni ANAnymous mai komen nih..hehe

Yatie Awang said...

segmen seo dr BA ye...akak tak lihat lagi

Ezad Skytech said...

nak g BW kat blog bro ahmad la..hee..nak tahu jugak pasal pe ni..

siti kektus said...

haha. bro ahmad? retis tu. ekekkee


toksah risau, nanti naik lah be tu. kena seru sikit je lagi tu. ehehhe ;p

Aku Si Pujangga said...

SEO tu ape? haha...

SoLy SoLicious said...

seo bro ahmad ye.. nak buat sajak la..hehee

aimie amalina said...

baru pi lawat bro ahmad tadi
hihihihi
tula kan...die takot kot
hheehehee
x pe..yg pntg kamu cooolll =]

iMBobo said...

a'ah betul tu, income xnaik kenapa die stop ni haihh... bro ahmad terer seo wooo..

[sutera kasih] said...

sy kenal bro ahmad hehe..

KB, income nuffnang sy pun x menaik..nuffnang sombong dh xnk bg BE kt blog sy huhu sedih2

mohdhazlan Dreadlock said...

blog trio seposen kan ..heee

Wanie said...

terkejut tengok tajuk..hehe..bro ade buat segmen eh..tak perasan kot, jarang bukak blog skang..

tak pandai la nak SEO2, janji income masuk kan..insyaallah kalau rajin update & blogwalking nuff mesti pandang KB..hehe

Nafisah Ruslan said...

sape bro ahmad? nak g tengok jap..

Clara said...

Oh.. Trioseposen tu bro ahmadnya rupanya.. tak taw pulak.. huk3..

Eera Shera said...

kenal sgt bro ahmad sekupang tu..hehe..die rajin blogwalking dan peramah orangnya

sergeant keroro said...

nanti la kot nak try, hehe XD

manmala said...

jln BW blog awk.... jln lah blog saya

danish said...

Hebat. Tahniah

Post a Comment