Ini Wordless Wednesday ke??

Assalamualaikum..
hari ni hari rabu maka ramai lah yang buat Wordless Wednesday.. nampaknya makin lama makin ramai blogger yang buat. Tapi orang yang tak banyak gambar macam aku ni, dapat tengok je lah..hahaha...
Jom layan gambar aku.. tapi ni wordless wednesday ke?

(baca dari kanan ye)

Lalala~ sekian... jangan marah...

p/s: aku ingat tadi nak edit blog, tapi tiba-tiba terasa malas pulak sebab banyak kena ubah nanti.. ada tak yang boleh editkan blog aku?

31 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haha.... ada kebaikan dan keburukan jgk Wordless Wednesday ni ye... haha~

Asha said...

hahaha, tak reti nak komen yer. ala, cakap je lawa pic. =P

SYAF said...

WAhhh mEnarik... OK Lah...

Dari SYaf tak Reti Nak Lukis Doodle Tu.... :)

EiZaRaZiErYa said...

ahhahaha..kire b0leh lah tu..wordless jugak kan..kui3..c0mel n funny je.. wink3>_<

SWEETSYAZA said...

peh selalu terlepas wat wordless wednesday. mgu dpn nak wat ah

muhamad hanif said...

HAHAHAHAHA,

yela tuuuu ;)

Miscellaneous Smiles said...

haha ye betul tuuu..~~

niena shopping2u said...

meh nk edit..tpi jgn marah klo blog ni lingkup terus hehe..

templete ni amik kt mana ye kb?akak rsa cm nk tukar la :D

~~Ticer Wann~~ said...

wawawa sentap! hik3.. Ticer pun dah demam WW dah... haha

Fad said...

hahaha...kreatif pe wat gambaq sndiri..hehe

sergeant keroro said...

la, nak edit ape lagi?? dah ok kot XD

Wanie said...

haha..ni bukan wordless..
banyak je word nye..:)

blog sendiri pun malas nak edit ni KB..

syaz@rozelt said...

dah bce dari kiri..asal smpai mksud sudah la kn???hehe

Faraa Eiman's said...

haha , kire WW la gax tu ;p

suha said...

cik suha adlh mnusia yg tak reti nk edit blog *down*






(^_^)

belog amiyo said...

ni bukan wordless dah. haha

ArulchelseA said...

pk cik mana la tau edit2 blog ni..kih kih kih.. sapa wat gmbar tu..kih kihkikih kih

myhatiku said...

wordless spontaneous..aha..rasenye tadi background awan2 biru..hee:)

Azreen Shafila Abdullah said...

wordless jgk tu..nice!!

yen xprnah buat wordless.xsampai seru lg...hehehe

meh yen tlg edit kan..tp takut x lawa.xpro pom.. setakat simple mcm blog yen boleh la..hehehe =) ((b'lagak kejap :P))

alif haris said...

WW best la .. lg best berbanding entri yg pnjang berjela .. wuwu .. juling mata mmbacanya

bungaitucantik said...

aku nye wordless tu same jelah cam minggu lepas~ kempunan nak tgok wyg!

She's Gee said...

muehehehe.. baik punye landing..

nak gee edit? hehe..

Khairil said...

Wordless Wednesday...let's the picture tells the story...

Bro ahmad said...

jadi malas nak cakap ye huhuhu..blog anda di promosi oleh bro XD

Syuxer said...

syuk main tibai je WW neh..coz itu syuk pakai tiada perkataan hari rabu..lantakla bubuh gambar apa dan xde apa2 penerangan hehe..biarkan ia misteri

nurfatiha blacky said...

hahahaha. ni ww perli nieh.kkakaa

Sharienz Sz said...

dah lama tak berblog..
ada game baru rupanya..
mula2 tak faham..
skrg bru faham..
thanks ye..KB

Bui Idzra Ryn said...

comel nya..comel..geram nengok..simpel jer tp comel sangat..*_*..cari kat google jer KB senang cerita..ngeh2

Fathiah Hamim said...

kalo takda idea memang seronok buat ww. hehe

Fiizya Aurora said...

alalala..jrg2 mls..hehehe..time xder idea..sy pon buntu n mls juga tau...

iPai said...

jangan malas2 ok .. heheh

Post a Comment