#9 promote blog

Assalalamualaikum... sori kelewatan untuk entri promote hari ni.. aku sibuk pagi tadi pergi shopping.. (pergi shopping adalah satu pekerjaan ye)
Hari ni aku akan teruskan dengan 5 blog lagi.. tapi sebelum tu, aku nak bagitau... esok aku kena gerak balik ke rumah sewa.. *malasnya*
Dah! kita teruskan dengan melawat ke 5 blog lagi hari ni...

1.

2.
shazanahanisnamadiberi.blogspot.com

3
imbobome.blogspot.com

4.

5

ok, ni dia 5 blog untuk hari ini.. jemput singgah ke blog mereka ye.. kalau tak sempat sekarang, petang atau malam pun boleh... senarai mereka ada kat sidebar ye..


p/s: kalau aku buat lagi segmen promote ni...korang nak join tak? lalalala~ 


21 KOMEN BERKOTAK BULAT:

cucu umie said...

mase untuk terjah..hehe baru blik masjid..kehkeh

tia @ Ini Kisah Tia said...

nanti Tia terjah insyaAllah :)

josrevalution said...

wow..aweks je semua..haha..barang bebalak xde ke?hehe...nak..nak..E-book 20 cara untuk membina trafik ke laman web anda

rayne rawt rawt said...

ade buat segmen promote ke ?
tak tahu pon . haishh rugi betul

Lulu Caldina said...

baguslah promote blog org lain... :)

sergeant keroro said...

join jek, kalau sempat :p

Acik said...

time to terjah! vrooommmm!!!

aRa ❤ aFiq™ said...

tyme tok g skodeng blog yg d pomote cik KB.. wee~

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

akan diterjah nanti...hahha~

iMBobo said...

mesti join lg! thanks KB! jasamu tetap dikenang..hehe

harrazdani said...

nak terjah dengan segera...tp mcm familiar firdani tu....huhuhuh

Wanie said...

to harrazdani, amboi tak kan tak familiar kan..hehe

jom ramai2 terjah..hehehe

thanks ye KB :)
nak buat lagi ke? insyaallah sy join lagi..hihi

alif haris said...

mai2 terjah ^^ hehe

mcm biasa la hehe

Bro ahmad said...

promote kb, promote hari2 blog kekawan..biar meriah dan ramai kawan...:)

Bro ahmad said...

promote kb, promote hari2 blog kekawan..biar meriah dan ramai kawan...:)

SoLy SoLicious said...

kasi terjah..yeah ^__^

Aisyah Aina said...

mestilah nak join :D

fyraa ♥ said...

Best nye ,
aah tadi tuu bloglist :)
why ??

bungaitucantik said...

orang da popular xkan xde owg nak join~

bungaitucantik said...

blog aku biler nak promote?

Shazana Hanis said...

hye kotak bulat! thanx ya tolong promote..terlambat nak say tq, hope sudi terima juga ;)

Post a Comment