Bus stop yang unik~

Assalamualaikum.. 


Terima kasih kerana membaca ya..
korang mesti tahu bus stop tu apa kan.. bus stop tu maksudnya perhentian bas.. aku tak guna google translate ok..

Aku tak berapa nak faham kenapa perlu beria-ria reka bus stop yang pelik-pelik ni, ada yang macam mewah pulak.. Zaman memang dah maju lah.. Macam-macam dah ada..Dulu-dulu masa atok aku muda, bus stop ni pacak sebatang kayu je.. pastu tunggu lah kat tepi kayu tu sampai bas datang.
Jom layan~


Bus stop ni memang terbaik lah! selesa, boleh tidur lagi.

Bus stop persendirian ke??

Eer.. kalau yee pun suka bola..


ni aku suka sebab macam zoo kat dalam tu.. heheh..

masyukk la~

Dan yang terakhir...
Ayam tengah tunggu bas ke?

~Tamat~
P/s : hope korang suka baca entry ni..  esok aku nak review blog yang aku jatuh cinta macam yang aku cerita dalam entry INI.. boleh tak?

25 KOMEN BERKOTAK BULAT:

kokser kokdam said...

unik!..

berdebar nk tunggu esok.. tgk entri tu..

ngeheh

aRa ❤ aFiq™ said...

wow.. kt m'sia ada ta yg cmni?? hehe

Syuxer said...

tengok entri neh teringat entri saya pernah wat dulu..:)

kotak bulat said...

@kokser kokdam hahhaa..berdebar? peh..ni yg tkut nk tunjuk ni sape dia..

kotak bulat said...

@aRa ❤ aFiq™ hehhee..tak tahu la..xde bajet kot malaysia nak buat yang mcm ni

EiZaRaZiErYa said...

ahahha...sumpah lawak~
wah....xsba nk bace review psl blogger yg KB fallin love 2..

wink3 >_<

Anyyss Shuhaimi said...

uish..lawa seyh...

kotak bulat said...

@EiZaRaZiErYa tak sbr? almk..ni yg malu nk tunjuk ni..hhehe

Srikandi Cinta said...

Kalau bus stop kat Malaysia ni macam yg dlm gambar tu, huh nampaknya ramai gak yang suka naik bas, hee~

ArulchelseA said...

woww..yg gmbar bustop ayam tu biasa nmpak kt kg sy..kih kih kih.. yg lain tu tk dibina lagi..kerajaan kedekut..kihkihkih

apik pehe said...

ahaha..yang bawah tu paling unik skali

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

@Srikandi Cinta

paling minat yg ada ayam tu..klasik..hakhak..

GaRy™ said...

wah3!! gary suka yang pertama!!! tunggu bas berjam2 pun x per~

kotak bulat said...

@ArulchelseA hahaa.. tu la yg ad kt malaysia kot

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: jam dh pnh kasi smpena brthday..adoiii..poning pale den..

Khairil said...

yang last sekali tu tak boleh tahan...hehehe

hana sudradjat said...

yang bawah sekali tu betulkah bus stop? o_0

Подтверждаю said...

as salam..
wah! cool~
pakcik pun mahu juga!!
erk. teringat yang ikea punya. kerusi mahal. haha~
orang gila baring tido mati. adei~

http://fadzli-rt.blogspot.com

EiZaRaZiErYa said...

alahai KB~ nk malu ape~ ehehehe...
wink3 >_<

Ratu Tak Cantik said...

comel nye...kalo jumpa ni konfem amik gambar smapi puas!!

bungaitucantik said...

best betul klo de bustop cmneh~ tp ko neh ukan jenis naik bas pon..haha

Nour Akmal said...

sgt unik lah..
klu KIC lah tak nak berganjak dr bus stop yg comel2 tu..huhu

kotak bulat said...

@bungaitucantik hahah..xyah la cakp dalm ni..kantoi ar..

kotak bulat said...

@Nour Akmal hehe..xde siapa nk nek bas sbb nak lepak kt bus stop je..

EiZaRaZiErYa said...

ahaha..lawak lah KB ni~ kantoii suda..ehehe..KB~ mne entry syg awk 2..?? da bpe lme dah ni tggu~ uuhuhu..zie nga siasat ni tw~ ehehehe..tp blom ckup bukti~ ehehe..wink3 >_<

Post a Comment