AL-HIJAB WATCH ONLINE & DOWNLOAD

Kelmarin aku dah download cerita Al-hijab ni, pendapat aku pasal filem ni ialah filem ni menari dan saspen sebab masa aku layan filem ni aku tengok dari celah-celah selimut.. Lagipun aku tengok cerita ni waktu tu pukul 12 tengah malam sebab tunggu abang aku balik dari merayap, nak tengok sorang-sorang tak berani..hahaha..

Bagi sesiapa yang belum tengok, jomlah download ataupun korang boleh tengok online je..


DOWNLOAD LINK

AVI VERSION
OR

kalau nak tengok online, korang boleh tengok kat bawah ni ok..



p/s : cerita ni mula-mula bosan sikit.. nak akhir baru banyak hantu..

3 KOMEN BERKOTAK BULAT:

anamizu kaito said...

tak puas ati psl knpe plak hantu2 tu dok folow si rafael sgt pd hal die mne de buat slh ape pon..ciss~







luv,
cik ana

lepak said...

tgh tengok..huhuhu..malas nak download..tgk kt sini ajer....

YNA HERMOSA said...

x pernah tgk citer nie..
tp kwn kata best :)

Post a Comment