IMMORTAL | FULL MOVIE WATCH ONLINE AND DOWNLOAD

Semalam aku tanya kat kawan-kawan facebook, pernah tak tengok filem ni? kebanyakan tak tahu filem ni pernah ditayangkan di Malaysia.. Err, nasib baik my panda tahu pasal filem ni..jadi aku kongsikan untuk korang full movie IMMORTAL 2011!


Kualiti gambar aku rasa cantik je, kalau suara tak jelas jangan risau sebab sarikata disediakan dalam bahasa inggeris. Aku nak kena terangkan pasal sinopsis filem ni ke? apa kata korang layan je cerita ni terus..






Amacam my panda? suka tak dapat layan movie ni kat blog ayang?
pan ni nama manja bagi panda..


2 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Fad said...

xnak tgk movie..tp na ngorat pan..hai pan sayang..haha..comel

Hanie_Dew said...

pan...awak comel gilos.

aku tgk immortal ni. rating aku ok je sbb aku minat gak citer fantasi. tapi jgn bwak budak budak. habis tepengaruh.

Post a Comment