Bertukar rupa lagi

Semalam aku dah edit blog aku ni sepenuhnya.. aku nak jadikan blog ni lain dari yang lain.. banyak jugak yang aku ubah.. Paling ketara perubahannya ialah dari template warna merah ke warna biru. Aku memang suka biru!
yang lama ni pun cantik jugak, jadi aku simpan..hehhee..nanti kalau dah bosan dengan template ni, aku pakai balik yang lama..

P/s: kalau ada yang berminat nak jugak template macam ni, aku ada sediakan tempahan edit blog ye.. lalala~

10 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Are_Rull said...

cantik2...arul pn ske biru..sbb tu blog arul biru...evn sakura wrna pink..kahkahkah

era kecik said...

waaa... comelnye >____________________<..

# suka tengok background blog KB, biru yang menyedapkan mata era. (",)

Munnafendy said...

sejuk mata tgk blog color biru ni =)


*kb ai tgh buat doodle utk header ai,nnti kb edit je k.tggu tau! sorry lambat

maszull said...

assalamualaikum KB...alamak cun la warna biru lg...:)

Ca Cik Duyung said...

wah..da 'cat' baru..hehe..cantik jugak..

by shahamri.com [SA] said...

Salam dari blog www.shahamri.com.Shah dtg melawat blog ni..nampaknya blog ni ada hutang entri di blog shah..jom baca kat bawah nyh..follow sekiranya anda ikhlas sahaja ye..

1.Blog Kena Hack Lagi
2.Dapatkan Headline Animator blog shahamri.com
3.PANAS! servis percuma shoutbox akan dihentikan.

Bui Junaidi said...

wah,rajin sungguh KB edit keseluruhan blog..kak bui tambah si rama2 jer dh pening2 semalam..huhu

Bro Ahmad said...

tukar lagi hishh rajinya kb..dah bro masukkan kt blog world

http://broahmad.blogspot.com/2011/12/senarai-blog-terbaik.html

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

wah bertukar ke biru...redup mata menengok...;)

KaK LimAh Si SupiR said...

wahhh..cntek nyee..biru lagii..cunnnn ^_^

Post a Comment