Cara dapatkan freebies Sim Social Facebook

Ramai peminat game Sim social di facebook kan.. aku pun minat jugak dan aku suka barang-barang yang disediakan tapi biasanya aku tak cukup sim social point, simeleon dan simcash! Bagi yang main game ni dan inginkan benda-benda free dari permainan ni, mudah je!


langkah-langkah nya..
1. buka facebook korang.
2. klik page ni  sim social
3. buka ke wall page tersebut.
4. Klik saja link yang diberi dan siap!

korang akan dapat banyak barang-barang sim social free, jangan risau sebab page ni akan sentiasa di update untuk beri benda free lagi.

Ni free :
FREE 100 Simoleons >>> http://bit.ly/tWZdCz
FREE 2nd Dunkin Matic 5000 >>> http://bit.ly/vh9tdF
FREE 100 Social Points >>> http://bit.ly/vwYsa6
FREE 800 Simoleons >>> http://bit.ly/vCGlym

5 KOMEN BERKOTAK BULAT:

sergeant keroro said...

dah lama tak main dahh :P

cik ika said...

tama men tkut nt jd gian lak..hehhehe

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Tak pernah main game kat FB,seronok ke?.

Syuxer said...

syuk minat main game cityville..sims ni tak pernah lagi syuk main..kalau dah ketagih, terabai blog hehe

Syuxer said...

syuk minat main game cityville..sims ni tak pernah lagi syuk main..kalau dah ketagih, terabai blog hehe

Post a Comment