5 perkara tentang Kotak Bulat

Assalamualaikum...
petang ni tangan aku terasa gatal nak menaip tentang diri aku sendiri.. *ada ke yang nak amik tau?*
Rasanya tak ramai yang tahu tentang siapa sebenarnya kotak bulat ni kan? aku bagitau 5 perkara tentang aku.. sekali-sekala entri pasal diri sendiri bolehkan?

1. Aku seorang perempuan dan pastinya bukan lelaki..  Umur aku baru 21 tahun ye.

2. Aku suka bercakap depan orang masa buat perbentangan assignment dan aku memang selalu nak bercakap lebih banyak dari orang lain.. erkk...

3. Aku memiliki tahap imiginasi yang terlebih luas.. sebab kawan-kawan aku selalu cakap, bila kitorang sembang-sembang hal-hal merapu..dan ternyata, aku paling merapu~ sebab tu entri aku banyak yang merapu jugak..

4. Aku sangat-sangat susah nak keluarkan duit untuk beli barang walaupun barang keperluan. Pernah dulu, pensilbox kain aku koyak teruk, aku try cari pensilbox baru kat kedai.. tapi bagi aku, harganya mahal sangat.. Jadi aku jahit balik pensilbox aku tu.. percaya tak? aku hanya berbelanja beli barang-barang bila keluar dengan family aku je. Kalau dengan kawan-kawan, aku pikir lebih 5kali kalau nak beli barang.

5. Aku sangat suka makan burger kat fast food..siapa nak belanja aku? err... tapi aku nak diet ni, tak boleh makan banyak-banyak~ lalala...

Ok, tu dia 5 perkara tentang aku..kalau aku letak banyak-banyak...bukan korang nak tahu pun kan... jadi kalau korang ada apa-apa lagi yang nak tahu tentang aku, boleh request ye..hahahah...

p/s : sila lah bagi pendapat tentang blog aku yang tak seberapa ni kat sidebar tu ye... kesian aku..sikit je yang vote.. hihihi....

30 KOMEN BERKOTAK BULAT:

diana said...

kamu ni mesti banyak duit..kan??

Syuxer said...

owh bagusla KB tau cmner nak guna duit untuk beli benda yang lebih penting..:)..

owh KB sorang talkative rupanya heheh

ArulchelseA said...

5 jeke pasal mk cik ni..kih kih kih .bukn 10 ke..:P

harrazdani said...

bagus rupanya KB...ni berjimat cermat..tp jgn samapi org kata kedekut plak...betul tak arul...huhuu

Roza Ami Nanomiya said...

br 21 rupanya
igt dah 25 ker
hehe

Aisyah Aina said...

kedekut kedekut...hahaha....
berjimat cermat...bagus :)

saiazuan said...

yeahhhhh pengrmar burger!! ;D

latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

Amiirah-Cassan said...

KB !!! i like #3 !!! hehe saya suka orang kreatif sebab saya tak kreatif , miakaka

selendang merah said...

wah muda lagi yew...soalan seterusnya nak tanya dah kawen belum???hehehe

Bro ahmad said...

suka makan berger mcd hihihi
sedap...awak?

kotak bulat said...

@diana kurg duit ni..hhahaha

Syuxer: kdg2 kb pendiam jugak.. :)

ArulchelseA : 5 ni tak bnyk ke? hehehe

harrazdani : hehe..xde la campai kedekut.

Roza Ami Nanomiya: eh, 25..tua sgt tu

kotak bulat said...

Aisyah Aina: hehe..beli mkanan tak kedekut.

saiazuan: :)

Bro ahmad : suka mcd jugak!

Amiirah-Cassan : kreatif ke? hekhek

selendang merah: haha..jwpan bg soalan selendang.. ofkos la belum! hehe

hanjila said...

salam kenal...

nmpknya kta ada dua prsamaan, yg no.3 dan no.4...cik kotak bulat ni ank kedua ke?

echaRierie said...

alangkah baiknya kalau jd mcm KB..pndai simpan duit..
nak petua lg boleh ? hehe..
slm perkenalan :D

Onitsuka_hana said...

hna nak wat cmnie la nnt..hehe

Bui Idzra Ryn said...

tak kisah KB org nyer mcm mana,yg penting KB best..hehehe..bui rs serasi ngan KB..tu jer..

EiZaRaZiErYa said...

owh~ cam 2 ke..? menarik tertarik~ kau memang debo0m~!!! ngee =D wink3 >_<

syashafie said...

sy dah vote ! hhihi :D

nurAMALLINA said...

KOTAK BULAT COMEL! :p

Khairil said...

jom pi makan burger kat McD...saya ada kupon free. but one free one... KB beli saya makan yang free...hehehe

yatie Awang said...

dalam 5 tu, ada satu persamaan ngan kakak, no.3...kalau bersembang ngan kawan2 kat rumah, dia orang selalu cakap, "ni kalau cakap payah sungguh nak berhenti, dahlah buat sakit perut orang duk ketawa" hehe

bungaitucantik said...

beliau mmg seorang yg kdekut~ dah kenal sgt!

Scya Lollita said...

errk kalo cik scya bebelanje dgn kwn bru x pk2 . kalo ngan family .












makkkkkkkkkkkkkkkk :P

Wanie said...

ooO, pompuan ye..
konfius gak mula2..hehe
muda lagi ni..:)

myhatiku said...

21?kirenya 1990 ea..same la mcmtu..:)
done vote!:)

alif haris said...

ahaa ni susah nk kuakan duit mst simpan duit nk kawen ni ..haha

.m y z. said...

kalau keluar dengan family, nak itu nak ini sume dapat. tak payah keluar duit. kalau keluar dengan kawan, nak belanja untuk makan pun berkira. hahah

fa said...

owh.. hee.. nice to meet u KB.. ;)

suha said...

1 lg awk tertinggal (^_^)

no 6)awk katak cun cik suha

era kecik said...

sambungan yang suha punye..

7) KB suka panda..

Post a Comment