Cover Timeline Facebook yang Unik

aku suka dengan facebook sekarang sebab dah ada facebook timeline. Cover picture gedabak besar kat depan profile. ramai yang letakkan gambar sendiri sebagai Cover timeline tu, tapi aku tak minat sebab malas nak tunjukkan jerawat kat muka.

ini timeline facebook aku yang lama

Jadi aku reka sendiri cover timeline yang bercantum dengan picture profile aku sendiri. Jadi barulah namanya unik dan lain dari lain kan?



Amacam? nak macam ni jugak tapi tak reti nak buat? boleh tempah kat aku.. 

Caranya :
emailkan kat aku gambar-gambar dan perkataan yang korang nak letakkan kat cover timeline ni.. 

boleh emailkan pada aku : nazihanali5334@gmail.com (bagitau kat komen juga ye)

Harga??
Err.. ok, murah je.. RM5.00 topup maxis

9 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Syahmi Izzat said...

broo..aku dah tempah..mne no hp aku nak t4..

Eza Boom Boom :) said...

best laaa.Ohsem giler cover tu :), jeless....Um, boleh dapat discount tak?? :P.

Aien Not Alien said...

memang kreatif ^_^"

cik jiehah シ said...

gune timeline pening laa.. =='

boleh x nk back to normal ? nk buat cmner ar?

aimie amalina said...

heee
x tukaq lag p timeline
heheheehe
ajen sungguh KB ni

diana said...

ooo..boleh reka2 ye??

nuyui a.k.a miss YUI said...

mula2 blurr guna..tp ok kot..

nazihan ali said...

diana: haah, mcm header gak bnda tu

cik jiehah シ: xtau la,rasanya xleh blik mcm dulu lg

Anonymous said...

hello!,I lve your writing so so muϲh! peгcеntage we be in contact extra abօut yur article on AOL?

I need an expert in this area to solve my problem. May be that іs yoս!
Lookіng forward to look yοս.

Look into my weblog; pella windows replacement blinds for pella windows san francisco

Post a Comment