BLOG STALKER

Jangan ingat orang boleh stalk kita kat facebook je ye.. setakat stalk kat facebook dapat apa je kan? hanya dapat tengok gambar dan status-status kita.. tapi kalau stalk kat blog, dapat tahu kisah hidup kita dan perasaan kita terutama untuk blog personal yang berkongsi kisah hidup mereka di blog. 


Bukan stalker semuanya teruk ye..ada stalker yang baik tau.. iaitu mengambil tahu perkembangan.. Tak susah pun nak stalk orang yang ada blog ni dan aku salah seorangnya..hahaha, aku suka jugak stalk dan baac kisah hidup kawan-kawan aku yang ada blog. 

walaupun tak rapat, aku tetap stalk juga. Kalau yang luahkan perasaan dalam blog, lagi aku suka stalk, tapi aku tak suka mengendap orang yang aku tak kenal sebab bosan.. akulah STALKER~ (gila~~)

Nak tau? Diam-diam rupanya ada orang jugak yang curi-curi ikut perkembangan blog ye, aku mulanya tak tahu sampailah satu hari orang tu tegur aku di facebook walaupun aku kitorang tak pernah bersembang sebelum ni.. dia tanya aku, bila blog aku nak keluarkan link untuk tengok filem songlap. Aku pelik le dia tanya aku macam tu.

lepas tu, dia mengaku hari-hari dia baca blog aku.. tapi dia tak pernah tinggal jejak pun kat blog aku.. Ok, kembang jugaklah hidung aku..err, mesti dia tengah baca entri aku ni jugak..hahaha..


p/s : sempat printscreen lagi ni ha..hehehe..jangan marah le~

18 KOMEN BERKOTAK BULAT:

♥ aeryn ♥ said...

hehe... sampai macam tu sekali ek..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

betul tu personal blog stalker2 mesti korek abeh isi2 entry...huhuuu.penambah trafik ke blog...;p

faridah nazurah said...

hehe mmg dah tau kb no stalker..

syaz@rozelt said...

blog hebakk mesti rmai stalker..hihi

Bui Junaidi said...

peminat dlm diam yer..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..xbrape nk phm lg pasal ni..hikhik..

Ezad Skytech said...

hee...blog KB ni banyak yang stalk wooo...haha...:D

safwanmahzin said...

hahahaha smart seyhhhh..=)

Eza Boom Boom :) said...

Eza pun stalker yang berhemah jugak. :D stalker ni best kan kb? kih3..

Noorsha Muhamad said...

wah..best la mcm tu..hehe..

TK said...

haha! TK pun suka stalk blog kengkawan TK yang ada blog... kadang2 tu rasa seronok pulak bila baca...

diana said...

KB pun sekarang dah main SEO sikit2..
hehhe..dah berinformasi dah blog dia..:P

josrevalution said...

amm.kalo blog personal pun jgn lah smpai terlalu dalam personalnya..hehe...

Dalila Hamid said...

silent reader

KaK LimAh Si SupiR said...

ehem3..syok leeee :P

Peah Glemer said...

fuyyooooooooooooo

Ca Cik Duyung said...

wah2..kembang2 idong ye ade org stalk kb..hehe

Hanie_Dew said...

Perrrgh best la kalau stalker tu peminat.kembg hidung tak kuncup kuncup.hehe

Post a Comment