Bile BE dah jadi ME = Malas

Aku dapat BE daripada nuffnang haritu, dan sebenarnya agak sakit hati jugak bila aku dah tingkatkan trafik blog, iklan nuffnang sangat-sangat liat nak keluar dan income BE tu jadi sangat lembap nak naik.. hanya naik RM21 sahaja ! geram jugak ni, sekarang dah jadi ME.


Huh, bersyukur lah wei.. rezeki tu!! (monolog)


Sekarang aku dah malas nak update pulak.. tunggu esok lusa kot aku baru update.. bila dapat BE baru nanti ..selagi tak dapat BE, aku update sikit-sikit je. Nuffnang, sila bagi aku BE, supaya aku jadi rajin update blog..

Ok, ubah cerita.


Mr panda belikan aku teddy bear sempena birthday aku yang dah lepas. sebenarnya aku harapkan dia bagi baby panda yang comel..  Er, boleh ke jual baby panda?

Apa-apa pun, sangat suka dan insyaallah aku tak kan simpan dalam almari.. (sambil pandang almari yang penuh teddy bear)

12 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nini said...

bestnya dapat hadiah d hari jadi...btw happpy besday n semoga panjang umo murah rezeki dapay lagi banyak be...hehe

diana said...

akak buat gitu la..'bila ada be je akak rajin kemain.sehari dekat sepuluh entry..
bila tak de be memang bw pun jarang2..
buat apa bw kan..be bukan ada..


yang akak perasan bila kita
tak bw mesti ada be melekat satu,dua..

sebab tu sekarang kalau akak nak bw tunggu ada be je..
ekekek..kalau idak memang penat la..:P

aimie amalina said...

ape ke comei sgt panda bulu2 tu

huhuhuhu
awww
dpt tedy yeeeee
suke le tewwww :))

MeeRole said...

Baik btol mr panda ko kb..siap blikan tedybear tuu..haha

Mia Liana said...

takpe nanti lama-lama ada lah BE baru tu..

p/s: kalau nak join segmen wajib pasang shoutbox dulu untuk midahkan urusan blogwalking (syarat wajib)

Tiramisu Fatiema said...

hope meningkatla lagi pasnie..comel gak klau dapat baby panda tuh..haha..singgah sini..salam kenal

era kecik said...

bunyi cam banyak jek patung yang KB ada.. hehehe

sabarlah KB, wahai cik BE, sila bagi BE banyak2 kat kb, biar dia rajin nak hupdate blog.. hehehe

Bui Junaidi said...

bui sekarang ader 3BE tgh running tp lembap jugak duit nak naik..bui jarang dh update sekarang..makin dekat nak bukak sekolah makin byk kerja nak buat..*_*

nazihan ali said...

nini : terima kasih :)

diana: hehehe, tu lah..bile tak ada BE, penyakit malas datang

nazihan ali said...

MeeRole: hahah..kau bile nk belikan tok aku?

era kecik: heheh.. hope nuffnang tergerak hati nk bagi.. :)

syaz@rozelt said...

x lame dpt ler be..sebab klu kite mls mesti nuffnang nak pujuk bg rajen dengan bagi be..hehe

faridah nazurah said...

Alahai baik sungguh abg panda tu ehh.. Next year kb try la mintak baby panda

Post a Comment