BLOGGER YANG BEST!

Seronok ada blog ni sebab bila hari-hari istimewa aku turut di ingati oleh kawan-kawan blog yang lain.. Terharu bila ada yang sudi buat entri pasal hari lahir aku semalam..
tak lupa jugak pada yang ucapkan selamat hari lahir pada aku semalam di facebook mahupun di blog..


Nak tengok entri yang dibuat oleh kawan blog kita untuk aku dan siapa mereka yang baik ni?
kalau teringin nak tahu, korang klik SINI, kat SINI, kat SANA jugak dan kat SINI ke?

Sekali lagi terima kasih atas ucapan korang kerana  walaupun tahun ni aku tak dapat free call dari maxis, tapi ucapan korang dah menggembirakan aku..

aku jugak gembira sebab sambut hari lahir aku ni kat rumah, jadi tak ada sesiapa berpeluang balas dendam dan mengenakan aku..gila rindu pada suasana macam tu..

p/S : korang memang best!

29 KOMEN BERKOTAK BULAT:

[fArAh aLiAs] said...

kek tu comellllllll!

EYFAalias said...

hai birthday girl. ehehe

Are_Rull said...

hahahahaha...rindu nk kna mndi dgn telur+tpung ke??

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe,lau mai ipoh,yui balin telur..hikhik..

anamizu said...

wow SINI,SINI,SANA dan SINI tu smua dahsyat2..hehe..yg palin bulat dah tntu SINI yg plg last tu =P

*besday KB smlm ey? hepy besday KB :)
*lega xde yg blh bls dndam kat KB ye? hehe




luv,
cik ana

nurbeena said...

cantek kek yg berkaler2 tu

call me cat said...

happy belated birthday dear ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ingatan tulus dr sahabat membuat kita terharu

Ezad Skytech said...

sama2 KB...(^^,)

hee...kek tu boleh makan tak KB..nampak sedap je...lapar ni..hee~

#nasib kat rumah kan..terlepas la dari kena bezday suprise...kalau tak..habis la...hee~

Munnafendy said...

heeee hepi belated bday =)

Selendang Merah said...

alaaaaaaa...sm x taw pon hari jadi KB maaf yew...

selamat hari jadi KB semoga panjang umur n murah rezeki...

Belog Sambal Belacan said...

laaa smlm besday kb ker??? soryyy..kb! heppy besdayyy to you kb!!!!!!!

Santri T.P.I.N.I said...

lambat nak wish...hepi besday kotak bula, moga panjang umur dan murah rezki dan follower makin bertambah....amin

Saddila said...

aloo tak tahu pun .
selamat hari jadi , kak :)
semoga happy selalu .
sorry late ^^,

yusuflaili(Goku) said...

salam;
kek mak cik google...

fany wany said...

selamat hari lahir!

bestkan bila kene baling telur dengan tepung. muehehehe

josrevalution said...

lah..terlewat pulak nak ucapkan hepi bet day..huu..xpe,yg penting gua dah ucap k..wahh..bosar benor kek tu..huhu..boleh habis ke...

Juliet_iRa~" said...

suka kek colourful tu!

happy belated birthdayy :)

kiz said...

slmt ulang tahun kelahiran

lieynanilaz said...

belum terlewat untuk saya wish selamat hari lahir!!...:)

maszull said...

assalamualaikum KB...mekacih yer so sweet...:)

Anak Wak Mail said...

selamat hari lahir kb!

Tentang Kita said...

sedapnyer kek..semlm birthday saya tp xde kek pun..

diana said...

akak je tak wish semalam sebab sibuk dengan masalah kat blog..

selamat ulang tahun ye..
semoga murah rezeki dan hidup amn damai..:)

**********
akak pun perasan ada blog yang dapat be tapi naik lambat je.kalau naik pun sikit je.lepas tu terus jadi me.akak rasa tu helah nuffnang la.dia tak nak bayar sebab tu dia bagi be tapi amaun tak naik.lepas tu sat je dah me.dia bagi be pun sekadar buat syarat je..

marah jugak kalau encik nuff baca komen ni..
heheheh

aRa ❤ aFiq™ said...

untung la.. nway happy belated bufday KB :)

Khairil said...

hi besday girl....

era kecik said...

happy birthday kb :)

soorylah lambat wish.. baharu boleh bukak blog ni.. hehehe :D

faridah nazurah said...

hehe walaupun dah terlambat, nak gak wish kat KB;
happy birthday :)

Citra NaniZam said...

Birthday KB ye semalam.. sorry semalam agak sibuk sket..

Selamat ulang tahun KB semoga dimurahkan rezki dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yg baik agar dapat menjalani kehidupan dgn lebih success..

Post a Comment