MISTERI JALAN LAMA FULL MOVIE WATCH ONLINE | DOWNLOAD

Nak tengok filem Misteri Jalan Lama karya Afdlin Shauki? korang boleh tengok di sini tanpa perlu download filem ni.. kalau nak download, aku akan bagi link untuk download ye..


Kita layan sinopsis cerita ni dulu.

Kisahnya bermula apabila dua beradik, Indra dan Ilya dalam perjalanan pulang ke kampung halaman mereka untuk urusan pengebumian ayah mereka, Iskandar. Indra adalah anak kandung Iskandar yang menjadi pelumba kereta profesional, tetapi kuat berjudi dan seringkali meminjam daripada ah long.

Hidupnya kini diburu gangster. Manakala Ilya pula adalah anak angkat Iskandar yang diberikan oleh ‘seseorang’ ketika Iskandar melalui sebatang jalan lama 25 tahun dahulu. Ilya seorang anak yang baik, yang banyak membantu Iskandar membina kerjayanya. Iskandar juga sangat sayangkan Ilya. Ini jugalah yang menjadi punca ketidakpuasan hati Indra, lalu membawa diri jauh daripada keluarga.


aku da tgk da ni.. memang boleh bukak ye video atas ni.. kalau tak boleh tu, mungkin sebab loading lambat sikit..

Kalau korang nak download, korang boleh klik SINI ye..

4 KOMEN BERKOTAK BULAT:

DayahSaleh said...

betul ke boleh tengok ni?
link tu betul ke?
bukan ape, aku takot la.. sekrg kan mcm2 link la hape la, nnt klua y bukn2.takotttt huhu

nazihan ali said...

betul..bolh tgk.. :)
xtipu la.. ni bukn link yg keluar hantu menjerit tu..

amirrozlan(owner) said...

BOLEY2 Tanx FriEnD!!

amirrozlan(owner) said...

BOLEY2 Tanx FrIND!!

Post a Comment