KOTAK BULAT EDIT BLOG 2

Aku edit blog lagi nampaknya, semalam aku telah siap ubah suai sepenuhnya blog kokudanlolipop. Terima kasih sebab mempercayai dan berpuas hati dengan sentuhan pencinta panda ni..ehemm.. ok jom tengok blog yang telah aku ubah di samping mempromosi beliau di blog aku ni. Dia nak yang simple-simple saja jadi aku buat simple je.

nak lebih jelas? lihat sendiri di blog nya ye..hehehe..

aku dah ubah dan telah senaraikan pada dia apa yang telah aku lakukan pada blog dia.
- ubah template/background
- background post title
-background sidebar title
-border sidebar
- header
-buang navigation bar
-float button follow n dashboard
-favicon
-cbox (shoutmix kene bayr,jd gune cbox)
- iklan nuffnang 3 kat temptnya
-reply coment
-link pelangi
- highligt comment owner
-centerkan post title, sidebar title, dan header
-centerkan widget
-buang post atom dan link to atom
- like fb button kat bwh entri
- pasang meta tag supaya blog mesra seo
-buang blog adult content

Bayaran yang aku kenakan hanyalah RM15 sahaja, kalau sesiapa berminat boleh lihat pada tab menu di atas ye..

jom terjah blog Kokudanlolipop

7 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Post a Comment