Persiapan hari pertama bekerja

Hari ni pagi-pagi dah bersiap nak ke bank.
Kena buat akaun bank baru dan akaun kwsp
Isnin nanti dah mula bekerja nampaknya aku
Aku rasa berdebar ni  macam aku nak naik pelamin pulak!

Semua persiapan aku dah buat rasanya, jadi hanya tinggal menunggu hari saja
Doakan semuanya berjalan lancar ye.

Ok, aku nak bagitau..
Aku sebenarnya dah buat e-novel..
tapi aku buat secara berperingkat
aku dah masukkan e-novel tu dalam satu forum online.
Nak tunjuk kat korang,
aku segan..hahaha
Jadi baik aku bagi orang yang tak kenal aku saja yang baca kan
lalala~~

10 KOMEN BERKOTAK BULAT:

faridah nazurah said...

Haha good luck kb.. Mesti best kan dpt keje

Nieda said...

kerja apa tuuu?.
Tak cuti ke awal tahun?.

maszull said...

assalamualaikum KB...tahniah nak mula bekerjayer...:)

syu said...

akak pon berblogging ni dengan bloggers yang tak kenal akak. member2 opis cume 2 - 3 orang je yang tau tu pon sebab akak trust diorang ni bukan jenis suka gelakkan orang macam orang tu nampak bodoh sangat...he3...

niat asal berblogging pon sebab nak buat novel tapi.. tinggal nawaitu jer la nampaknya... memanjang tak menjadi..hu3

tahniah dah dapat keje tpai bukan isnin ni cuti sempena hari tahunn baru yang jatuh pada hari ahad tu ker? ke awak keje swasta? diorang keje ek that day?

aimie amalina said...

weeee
seronoknye!
wish u oll d best ye nazihan
eh..ape ke sebot name full ni
hahahaaha


aloo
nak taw gak e novel ni :)
tunjuk eh nanti :))

Eza Boom Boom :) said...

Wah ada bakat penulisan ek?? bagusnyaa!! :) Selamat berkerja kb! :)

Paris Lipton said...

tnjukla....kite pon ade buat tp kat belog lain, sbb malu teramat....
wuaaaaaa

Selendang Merah said...

alaaaaaaaaaaaa..tunjuk lah dalam nie KB sm pon mau baca..:D

nazihan ali said...

syu : kilg tu mmg keje hari isnin ni..da call mintk kepastian semalam..hehhe..

Si BuDaK KaChAk said...

selamat menempuh bidang pekerjaan....jgn cepat give up ok???
gudluck fren.... =)

Post a Comment