FREE DOWNLOAD ALVIN AND THE CHIPMUNKS 3 : CHIPWRECKED (2011)

Dari semalam aku cari movie Alvin and The Chipmunks 3, susah nak cari yang free sebab banyak yang aku jumpa semuanya berbayar. Pasti korang nak yang percuma je kan.

Pagi tadi aku jumpa Blog cerita melayu, terima kasih kepada empunya blog kerana berkongsi benda ni. Aku tengah download cerita ni, harap ini memang full movie ye.

Korang boleh download link kat bawah ni ye..

Sinopsis : (malas nak translate)
On vacation aboard a luxury cruise ship, Alvin, Simon, Theodore and the Chipettes are up to their usual antics, turning the ship into their personal playground, until they become 'chipwrecked' on a desert island. As Dave Seville frantically searches for his AWOL charges, the 'Munks and Chipettes do what they do best - sing, dance and wreak havoc. But they're in for the biggest surprises and lessons of their lives when they embark on an island adventure with their new friend - a castaway who's more than a match for Alvin and the Chipmunks.

11 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Ca Cik Duyung said...

oh alvin n the chipmunk! sangat comel!!! ca siap tgok wayang sorang2 pi tengok citer ni.haha

Aja Jaja said...

amacam? full movie ke?

josrevalution said...

er,,alvin 2 x tau pon ade..tetibe je alvin 3?.. hehe..pape pun tanks ye KB..skg juga gua download..ni fav isteri ni..:)

Khairil said...

best chipmunk ni....gelagat depa menarik hati...haha

NasZ said...

hari tu tgk movie mission impossible : ghost protocol je. nnt nak tgk gak movie ni.

Original CikTeddy said...

ade mse nk donlod la..hehe

jom singgah cik ^^

aRa ❤ aFiq™ said...

wa bole donlod :)

Anonymous said...

Ni BR @ DVD???

Ezad Skytech said...

ezad mmg peminat cerita alvin & the chipmunks ni..kelakar..hee~

abu hurairah said...

lambat nyer nak download nie huhuhu

abu hurairah said...

lama nya nak download huhuhu

Post a Comment