Sehari bersama SECRET RECIPE

Aku memang suka makan kek secret recipe sebab setiap kek dia memang ada kelainan tersendiri. Semalam adik-beradik aku pujuk mak aku tuk belanja makan kek ni. Nak beli sendiri tak mampu, mahal gila tu beb!

satu kek besar tu harganya RM80, tapi aku beli lain-lain jenis jadi harganya RM73. Err,kalau beli 1jenis je kang nanti muak pulak makan kan, jadi baik beli sekali banyak jenis..banyak pilihan kan~


Huh, Memang mahal, tapi tak salah kan sesekali menikmati makanan sedap.. kalau makan selalu tu, tak elok ok!

p/s : rasa macam lama sangat pulak aku tak tulis kisah aku kan.

23 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Ezad Skytech said...

tapi cheese cake secret recipe terbaik la...hee..

#tu pun orang bagi...best2...:D

Syukri Mohtar said...

memang gile secret recipe ni..hehe.

meLLy! said...

pehhh sedapnya. meleleh ni haa tengok.

Ezad Skytech said...

haha..tu la KB...lagi2 da ternampak kek kat blog KB ni...hee...

#kalau ada cheese cake...huuhhh...lagi syok kan KB.:D

Onitsuka_hana said...

waaah lama xmakan..hana suka oreo cheese :)

K O R I E said...

perisa apa tu?
chesse ek.. sedap ;p

KaK LimAh Si SupiR said...

ohhh kb..sgt sedap kek2 d secret recipe..memg most of sr cakes, adlh my feveret pny kek especially choc indlgnce n cheze choc ^_^

aimie amalina said...

huwaaaaaaaaaaaa
same dgn KB
suke kek2 kat SR
sedaaaapp annn



sedapnyeee indulgence
hehehehe

ijA said...

sedappp...nye

diana said...

mahal..
tapi sesekali manja kan tekak ni
tak pe kot...
jangan selalu dah la..
pokai nanti..ekekekek

Fad said...

cheese cake dia masam la KB..xkena ngan jiwa akk..hehe

Ahmad Syuxer said...

perghhh mahalnya..kalau mahal tapi sedap, baru berbaloi hehe..

syuk main bantai je kek jenis pe, janji versi coklat hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..terliur tgk!

SoLy SoLicious said...

suke2...yum3

Cik Gee said...

x boleh telan kek, muak... huhu...

terlalu manis dan berkrim boleh bwt saya sakit kepala..

♥ aeryn ♥ said...

yummy best nyer kek.. :)

justin lover said...

ske mkn chocolate strawbery....sgt2 sedap...hehe^^

BisMi Aishah said...

semalam baru makan choclate fudge ;) sedap nyummmmmmmmmmmmmmmi

fany wany said...

fuhhhh, terliuqqqqq

anamizu kaito said...

tetibe teringat drama BUNGA APRIL sbb die ade spesel kek name die CHEESECAKE BUNGA APRIL =P






luv,
cik ana

Nurul Ashakirin said...

Cheese cake secret recipe paling best! :D hehe

Are_Rull said...

sedapnye...terliur giler ni..ske sgt2 SR jgak..

TK said...

wah....! kek...!! dah lama tak makan kek...! TK suka kek tiramisu...

Post a Comment