DOWNLOAD FULL MOVIE OMBAK RINDU | WATCH ONLINE

Aku tengah download filem OMBAK RINDU ni.. aku tak sempat pergi tengok kat wayang pulak sebab poket kering jadi kena download jelah kan.. Ada yang belum tengok jugak? kalau belum tengok jomlah download sama-sama!


Sinopsis! 
Ombak Rindu Full movie download 2011 disini secara percuma. Izzah (Maya Karin), gadis yatim piatu yang kematian ibu dan ayah akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, ayah saudaranya, Taha, mengambil tugas memelihara Izzah. Pada masa sama, Pak Cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual Izzah kepada seorang tauke kelab malam. Di situlah dia berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz (Aaron Aziz). Hariz sanggup ‘membeli’ Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan mahu membawa dia keluar dari neraka jahanam itu.
Atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah, tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan. Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanahair menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya?

Download Ombak Rindu 2011 Full Movie

* alamak, dst ombak rindu rupanya.. maaf pada yang dah download..aku buat entri ni sambil menunggu siap download tadi.. aku akan update semula bila link sebenar dah keluar ye.. sekali lagi maaf ye..



JOM tengok ombak rindu ni secara langsung tanpa perlu download






13 KOMEN BERKOTAK BULAT:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ni link toi ea??smlm dpt yg kuar hantu..sbor jela..

Mazri Khairil Mazri said...

tu bkn ke Di Sebalik Tabir je???

ermmmm

Saddila said...

sekarang juga bertindak untuk donlod :)

erra priska michael said...

thanks ! :D

josrevalution said...

KB itu bukan full movie lah..tu hnya intro je..huhu.. full movie belom kuar lagi,blom ada lg yg sponsor..:)

Munnafendy said...

nak dload cepat2!!! tq kb!!!

HAFIZAL said...

nak download lah

T.Tania said...

adeihh~ dh lama dload bru perasan ost je ???? abislaa speed brdband . hohohohoooo

SyUhAdA said...

dah update link ke?nak download jgk nie..hehe..

kotak bulat said...

T.Tania : sowi..kb pun xperasan td.. :(

Aishah Munirah binti Musa said...

sy pun tersalah download siang tadik..tapi masa tu bukan di website ni...dah terkene..

josrevalution said...

KB link downoad ombak rindu dah keluar.full mkv! :)

http://josrevalution.blogspot.com/2011/12/ombak-rindu-2011-full-movie-download.html

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...

TONTON PELBAGAI SIARAN TV ONLINE DAN DENGARKAN PELBAGAI SIARAN RADIO ONLINE DARI DALAM DAN LUAR NEGARA SECARA PERCUMA
VECASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE INTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
MALAYSIA TV ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html watch live ,rtm1 ,rtm2 ,tv3 ,ntv7 ,8tv ,tv ,pas tv ,mobtv ,1hujau tv ,1 malaysia tv ,tv selangor and more tv kat sini leh tengok omline ombak rindu full movie

Post a Comment