Interview Nuffnang

Aku : selamat pagi en.nuffnang yang kacak.. (bodek~)
En. Nuff : selamat pagi KB comel.. ada apa yang boleh saya bantu?
Aku : saya ingin menemuramah en. nuff boleh?
En. Nuff : silakan...
Aku      : baiklah.. saya ingin bertanya kepada en. nuff, betul ke en.nuff menjadi kedekut pada bulan ramadhan ini sebab tak nak bagi blogger duit raya?
En.Nuff : Ish.. mana ada saya kedekut..
Aku      : owh, baguslah..Jadi kenapa tak bagi blogger buffered earning?
En.nuff : senang je kalau nak dapat buffered earning, hantar surat pada kami dan rajinlah buat survey yang kami sediakan.
Aku     : yeke? ok, jadi macam mana nak dapat duit dari BE banyak-banyak?
En. nuff : yelah.. em, tingkatkan traffik blog sepanjang iklan BE berada dalam blog awak.. sampai satu tempoh masa, BE tu memang akan bertukar menjadi ME. Jadi gunakan sebaiknya tempoh masa kau dapat BE tu..
Aku     : tiga empat hari ni saya tak dapat pun BE dari en.nuff pun.. ehemm... tak sudi nak bagi lagi ke? (jeling en.nuff)
En. nuff : Eh, saya memang nak bagi ni... nah BE untuk awak..


Dialog atas tu rekaan aku je..aku mana ada masa nak interview nuffnang.. tapi terima kasih ye nuffnang sebab bagi BE baru..  BE pertama untuk bulan ogos.. aku segan nak tunjuk duit nuffnang aku tu sebab dah terang-terang tak sebanyak korang..

p/s : Aku pulak agak busy sekarang ni, macam mana nak naikkan traffik.. huu... study first ok! 

34 KOMEN BERKOTAK BULAT:

ainaa said...

untunglaaa.. haha

NasZ said...

haha..tahniah2.dapat gak BE ek?

MOHD NASER.com

riva'i said...

nufnang ndak ada di INdonesia...

riva'i said...

nufnang ndak ada di INdonesia...

Bro ahmad said...

en nuff kedekot hahaa lawak la kb nih...:) jom test harga blog..pada nuff ni baik jual je blog ni hahaa

alif haris said...

hahahha .. smpat lg die buat interview :D

alif pn nk buat interview jugak la hahaha

sergeant keroro said...

untunglah dapat banyak BE, huhu T.T

tahniah, study dulu XD

SoLy SoLicious said...

pergh..ramai gile yg dapat BE hari ni~jeles..hahaa

Acik said...

yes, study first tp BE tu nak gak!

Freaky said...

ahhaha. adoiii lawak dialog tuu

josrevalution said...

wah..same lah kita KB..aku pon baru je dapat smlm u mobile nie..hehe..xpe KB tumpuhkan bljr dulu,BE ni takan lari..kalo hbis pon mungkin esk ada lagi..hehe..biar lambat asl brjaya..

Ezad Skytech said...

hee..trafik tak berapa nak naik la bila bz ni..

p/s : dapat BE jugak ye KB..hee~

Mr.Thinker@Ali said...

knp satu BE je? baru nk minta sikit. xpa2. semoga kau dimewahkan rezeki. nanti boleh belanja aku cendol. hehehe. :D

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

ehehe :) mintak sikit duit raya ^___^

ArulchelseA said...

tahniah..boleh la belanje abg burger belang2 nanti ye..kih kih kih
abgnye tak tau la bila nak dapat BE ..ermmm...

Syuxer said...

betul tuh..study first..:)..tahniah dapt BE sekali lagi heheh..semoga yang terbaru ini lebih lama tempohnya heheh

iMBobo said...

en. nuff kedekut sikit kan?

Anif Abdullah| AA said...

Dapat? untunglah kb..hehe
anif dah hantar surat layang pose ni tp belum tiba masa lagi kut. ^^

Wanie said...

hehe..cepat2 je bukak nuffnag & kecewa..takde pun BE baru!..huhu

xpe ramai je dtg blog KB ni..meh wanie tlg tgktkan trafik..hee

syaz@rozelt said...

bestnye dapat BE..blog rozelt ntah bila nk dpt~

EYFAalias said...

wahh. congrats. ehhee

Bui Junaidi said...

haha..saja jer KB ni taww..
tahniah,rezeki bulan ramadhan tu

msredcheesecake said...

congrats kb, duit raya tu hheee

Fathiah Hamim said...

study duluu. hehe

cucu umie said...

untunglh dh dpt BE..boleh shre2 duit raya nty..kehkeh

sha my heart said...

tahniah KB.. ok la tu, dalam sibuk2 pun dapat BE jugak.

Study 1st, k.

peachippo said...

tahniah !!
waahh jelesnye...boleh buat beli baju raye nanti...hehehhee

Khairil said...

ya..utamakan pelajaran ..itu yg lagi penting...

Bigdaddyz said...

pandai kipas ni...hehe

Afikah Aziz said...

tahniah KB,sebenarnye ika xtau pe pun psl BE ni wuwuwu >_<

Tea Dno said...

pehh memang ramai laa dapat BE bulan puasa ni.. hoho..

saya_arief said...

tahniah2..
nk buat interbiu jgk lah ngan nuffnang.
:D

[sutera kasih] said...

betul2..kena rajin update resume (survey) dan hantar tiket hihi

che mat.com said...

syok2 dapat BE..hooh
!!Che Mat.com

Post a Comment