Klon kotak bulat?

Assalamualaikum

Selamat malam.. kahkahkahkahh... hahahaha...
err..tetibe nak gelak dulu kan.. hari ni aku nak blogwalking puas-puas, nak tengok tv puas-puas, nak guling puas-puas dan nak makan buncit-buncit.. sebab aku rasa relax malam ni selepas seminggu perah tenaga dan otak..
Study tu memang penting tapi sekali-sekala perlu rehat jugak kan...

ok, balik pada tajuk.. siapa ada jumpa blog yang macam blog aku?  terutama headernya..
ni header aku...

dan ni pulak header dia.. 

Hampir sama kan...meniru ke?? warna blog pun sama biru... 

Sebenarnya, selepas perbincangan mendalam bercampur ugutan dengan arulchelsea ni.. dia pun dengan riang hatinya sudi menggunakan header yang sama dengan aku sempena bulan puasa ni.. kesian dia kan...hehehe..

Hari raya nanti..siapa agaknya yang nak header sama dengan aku ye..
alaaa....kiranya jadi kembar aku lah.. 
siapa nak angkat tangan! 
~~~~ pphhff...sunyi je~~~~~~
huh, takde orang ek.. anggap je aku tak pernah tanya ok...

p/s : klon ke sepasang? lalala~


40 KOMEN BERKOTAK BULAT:

ana raisya said...

menarik...ade kembar..ingat mnusia je..hihi

nurAMALLINA said...

ahahaha ingatkan dia curik

Nurnajwa said...

Tak nk klon, nk sepasang :P

*ahaha, sesuai~*

Unna said...

hehe same la. yg lain warna je.

aRa ❤ aFiq™ said...

best ta rase bla ada yg cme ngn kte?? hehe

Asha said...

klu klon 100% sama la. huhu.kembar tak serupa kot. hee

EYFAalias said...

nak nak nakkk!

EYFAalias said...

ehemmm. Ada scandal ke ni? hehehee

iMBobo said...

haha konfius td..kb idola die ye?hehe

alif haris said...

ngahahaha .. klon kotak bulat :D
hehehe ..
ouh korang berdua rancang ye ..patut sama .. :)

sergeant keroro said...

sepasang ni, hehe XD

aiman said...

oh kembar..

Mr.Thinker@Ali said...

aku ingat duplikasi terlarang. haha. baru nak tersentap sebentar. :p

peachippo said...

oo yeke..
cantik . sepasang .. heheh ^^

Wanie said...

hehehe..KB buatkan ye..ade gak tengok tadi..

SoLy SoLicious said...

waahh..KB ade kembar lah...

Freaky said...

nasib baik ada lain sikit pada warna. kalau sama sebijik, mesti da tertukar :P

ArulchelseA said...

eh2..sama la..cam ne leh sama ni..
nnt raya nak sama jugak la ..bleh sedondon..hehe

Shaherah said...

owh.. kire kembar lar ni.. kembar se iras.. heheh..

ainaa said...

haha. saje buat gempak tajuk. ingat dah jadi mcm kes yuyu tadi ;p

aKu_aG said...

sepasang ngam rasanya..hahaha...

EiZaRaZiErYa said...

owh..memang sengaje lah nie..? zie t'pk jgk..mase tangok semlam..asal same nie..dah declair pape kot..? ehem3..ehehe.. >_<

kiz said...

arul chelsea yang mencuakkan..haha

syerz eyryn said...

ryn nak ! hehe. . buley taa ? :p

Jiejah Gorjes said...

ehem ehem....pasangan cocok kihkihkih...ni mesti tema baju raya nt kala biru kan kan kan

Bro ahmad said...

kb bro pun nak letak jugak..tapi template blog bro tu pelik..layer dia,,boleh donlod mana2 ke header raya tu....

CS @ Mama AA's said...

Cs selalu jumpe yg sama dulu2 la... pas jumpe trus tukar hehehe
amboi! berpasang-pasangan ye?

Ezad Skytech said...

kembar tak seiras..haha~

Bui Junaidi said...

bestlah ada kembar blog mcm ni..
tp kenapa arul tak letak panda ea..hehe

rayne rawt rawt said...

blog kembar .. haha . scandal ke ? wkakakakaka

betul ke tidur siang bulan puasa ni ibadah ? http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/betul-ke-tidur-bulan-puasa-itu-ibadah.html

josrevalution said...

nape x suru je die nie tukar name "kotak persegi"pulak..hahaha...tiga segi ke..haha..hadoi..

ArulchelseA said...

nurAMALLINA:aku memang dah curi pun ati tuan blog ni..hehe

imbobo:ye memang KB idola sy..hehe..

sha my heart said...

igtkan betul2.. terkena.. haha~

si cantik sally said...

KB~~ wah!statement ArulchelseA sgt berani..kekeke..oke lah tu sepasang kan xmo klon kekke >_< sweetnye alololo...same tema baju raye kite la..turqoise lalala

yatie Awang said...

patutlah, kakak singgah blog Arul, macam masuk blog KB, biru...

Acik said...

acikpun pernah jumpa (kawan blogger yg gitau sebenarnya) header blog len yg sama cam acik nyer! :)

selendang merah said...

wah..kb ada kembar..raya nnti nak jd kembar kb lah..hehe

[sutera kasih] said...

bestnya ada kembar header hehe..
rasa dihargai hee

Saiazuan said...

sama ek.? huhu blum ada orng sama lg ngan blog zuan

Suri said...

hehee lwaklah KB ni, yg last tu, ade plak anggap KB xpnh tnyer..anyway nk gak header, tp xnk same, but nk KB buatkan header khas utk Suri, hehee gurau jer permintaan melampau kan, tp lau KB sudi watkan ape slahnyer...ni blog suri : sueweetpea.blogspot.com

Post a Comment