Wordless wednesday #3

GILA

40 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Bro ahmad said...

panda tak ada ke kb?

faridah nazurah said...

angry bird!!!! tapi yang kat belakang warna hijau tu pun 'comel'. hehehe

Mr.Thinker@Ali said...

ah. aku gila dgn makhluk itu. takut gila macam dotA pula nanti.

hana said...

gilakan angry bird ni..
haha

QueeN TerataI said...

uik... ada pic benda haram nie... :)

diana said...

yang idung bulat2 tu apa??
heheheh

^^nu[dd]yra^^ said...

angry bird kan?

rayne rawt rawt said...

nampak sangat obses dengan angry bird nih . hahaha!!

beg sekolah bau meggi

http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/beg-sekolah-bau-meggi.html

sleeping_maniac90 said...

ak knl angry bird je kt dlm tuh haha

Fathiah Hamim said...

pelik nya bentuk dia hehe

peachippo said...

jom layan game nii!!!hehehehe..sumpah tensen.

Onitsuka_hana said...

angry bird..best main

aRa ❤ aFiq™ said...

suka.. :)

sifu im said...

gelombang angry bird skang ni

SoLy SoLicious said...

koleksi ka??heeee

myhatiku said...

hijau musuh ku!-kata angry birds

MATA HITAM said...

x abeh2 angry bird... bley gler main menda nie...sume keja x berjalan...

laskar pelangi said...

angry bird:))

Shuhaida Subri said...

ramai betul buat post hr ni tajuk WORDLESS WEDNESDAY.. hehehe

Ezad Skytech said...

haha..ni betul2 da gila dengan angry birds ni..haha~

muhamad hanif said...

ketagih lah tuu.

Niena Pengembara Ilahi said...

skang ni tgh kegilaan angry bird.. :D

GaRy™ said...

gary suka yang warna ijau!!! hahahahaha

Munna said...

heeee xpernah main lg...ketinggalan sungguh =)

si cantik sally said...

hey kb^^

sally pon minat gila..da beli 1 kat umah huuuu~~siap men game angry bird ni..>_<

Luqeem™ said...

mainan utk budak2 pn dh ada..:)

Wanie said...

hehe..layan angry bird ke? tak pandai wanie nak main benda ni..huhu

twinkeenabilah said...

yang kaler hijau tu, kekkeke

iMBobo said...

kb nak buat GA? yes!!! haha

Myera Nyera said...

hahak, tu muka meneran nak terbeyak ke hape wakakakakakaka -.- ok sori merepek

selendang merah said...

kak KB main game angry bird ?? jom kita lawan.hehehe

alif haris said...

ber angry bird nampaknya KB ni :)

ary anwari said...

angry panda..opss..bird la..heheh :)

Bitter said...

wahh..virus angry bird dah sampai kat kb..HAHA!

Khairil said...

bila pula depa nak buat angry panda ye...

cucu umie said...

xmen pon angry bird..hohho

msredcheesecake said...

hoho...akak pun tengah gila main ni...tapi ritu i pad rosak, lepas repair game ni ilang, download balik n kena main balik dari level 1...tensen....

syaz@rozelt said...

hari tu dh install aps nie..tp tkot nak maen..takot ssh nak stop pulak..hihi

Dak Fira said...

salam. kotak bulat. maaf sangat2. sebenarnye kite xleh open laptop dalam minggu ni. laptop buat hal. xsempat nk buat promote tu. seriu rase bersalah sangat. dan satu lagi. kite xtahu pun kene buat promote tu. huhu. bukak2 td bru tengok ade komen2. sori. sori sangat2. serius rase bersalah. cam ni la. kite tetap akan buat promosi jugak untuk blog2 yang satu gropu ngn kite tu walaupun tarikh ditutup dah. sebab kite ikhlas dan rase bersalah. maaafkan saya. saya xberniat nak ambik kesempatan. serius. huhu

sergeant keroro said...

aku dah lama khatam :P

Post a Comment