Jom Join Bloglist 20 SuperTeddy

Assalamualaikum..
maaflah sebab hari ni aku tak sempat nak blogwalking sebab sangat-sangat sibuk, aku ingat nak post satu entri malam ni tapi internet problem lak tadi.. sekarang dah pukul 1 lebih jadi aku rasa bukan masa yang sesuai nak post entri.. jadi aku join segmen ni..


17 KOMEN BERKOTAK BULAT:

alif haris said...

mcm best je ni hehe ^^

Wanie said...

niat di hati nk join segmen gak..tapi ape kan daya banyak post tengah beratur..huhu..selamat bersegmen KB :)

Srikandi Cinta said...

Time bz memang tak sempat nak BW,
huhu menarik jgk ni..

Anif Abdullah| AA said...

Ramai eh buat segmen bloglist skunk..Nice ^^

iMBobo said...

hehe kb dah jadi super teddy!

cucu umie said...

join 2,,KB yg sgt rajin..hehe

ainaa said...

nak join. tp tade mood mahu update T.T

miss epa said...

eh.nk kena join jugak ni.hee :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

heheh .. si wanie .. auto entri tengah beratur eh :D

Niena Pengembara Ilahi said...

comel nye , dh jdik super teddy dh :D

selendang merah said...

kalau ada masa sm pon nak join gak lah...nampak best sangat..:)

eRa97 said...

nak join nak join..
le tak KB? he he he

Bui Junaidi said...

selamat bersegmen..*_*

Afikah Aziz said...

cam best je segmen ni hehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

aku pun join...
mesra alam la blog ni....i follouss....

Acapsuur: snap3 & kongsi (>,<)

Princess Feyqa said...

heee tq taw KB yg pemes ni sngup ngejoin bloglist fyqa yg ta pemes nie ^.^

btw KB dah jadi superteddy,nak jdi batman teddy pown boleh :D

ninie_azriena said...

salam ziarah dari ninie untuk empunya blog..
ninie dtg dari segmen bloglist 20 super teddy (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-20-superteddy.html

Post a Comment