oh malam

Assalamualaikum...
maaf lah sebab aku sibuk kebelakangan ni, hari minggu je aku dapat blogwalking.. tadi aku tengok entri aku.. eh, ada entri 'aku sebuah blog' siapa yang tulis? blog aku ke yang menulis tentang dirinya sendiri? hahaha...

Hari ni rasa macam nak berkongsi dengan korang detik-detik aku lepak dengan member-member aku.. sangat-sangat sibuk sampai kat kedai pun kitorang lepak sambil buat kerja..

Layan gambar nak? hehehe...











anak dara tak baik lepak luar sampai tengah malam ok.. hehehe.. jadi aku balik awal.. baikkan aku.. hahaha
ok, sekarang teka mana satu aku..lalala~

36 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Cik Baju Kurung said...

yang pakai tudung kelabu tu . betul tak , KB ? =)

sergeant keroro said...

dah tahu yang mana satu, tengok kat fb :P

NasZ said...

yang tengah tangkap gambar ni.

MOHD NASER.com

Bro ahmad said...

Yang pakai cermin mata kb..huhuu

kb blog bro dah ok dah..satu2 periksa coding,sampai juling biji mata..hahaa best,p

kotak komen di atas

Panggil aku Han said...

emm..rindu kwn2 lama...

p/s:KB yg pkai tudung tu kn..heheh

kiz said...

KB yang mana satu haa..misteri..hehe

Wanie said...

mak ai, buat keje kat kedai makan ke ni?hehe..nampak tak cukup cahaya je ni..

KB yang bertudung tu kan? mesti betulnye..:D

K.Zhariff said...

yg amik gambar tu la. haha.

iMBobo said...

ehem2..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

rjin nye wt keje.. hehe

alif haris said...

cik KB mesti yg pakai tudung tu kan hehehe :D

MATA HITAM said...

aku nk teka yang kai tudung kelabu 2 ka...
hahhahahhaha...x baik kuar lewat malam tapi kenapa KB kuar gak...x baik..x baik...

muhamad hanif said...

kau yang amik gmbar tu kan ?



hahahahahahah

Ezad Skytech said...

yg mana satu ni KB..? takde dlm gambar kot..haha~

miZz_nizZ said...

yg balik awal?bkn yg snap ni ke.haha

kotak bulat said...

yang amik gambar?? eh..mestilah kb ada dalam gambar ni..kalau tak, takkan suruh teka kan.. :)

Unna said...

Kb mana satu ? meh unna teka . hehe yg pakai tudung kelabu tu kan? tudung warna kelabu ke? haha yg penting yg tudung tu :D

Luqeem™ said...

yg pki bju belang2..haha..terang lg berspotlight..

Mr.Thinker@Ali said...

kb yg telah buat entri ini.






hahahahaha. x tau aku. baju belang2 kot.

selendang merah said...

KB dh balik masa nie..hehe

diana said...

yang paling supan dan comel tu..:)

Anak Wak Mail said...

mesti yang pakai tudung tu kan..haha

gambar gelap..sukar untuk meramal..hihi..:)

Bitter said...

haaaaaaaaaaaaa..! KB yang pakai tudung kelabu tuh kan??agagaga :)

SoLy SoLicious said...

kb yang kat tengah kaler hijau tu..hahahha

josrevalution said...

x jelas gambo tu..hehe....

Bui Junaidi said...

adeh..jelingan maut dr KB tu..manis kan anak dara ni..hehehe

cucu umie said...

wah smgt kot sampai bt kerja dekt kedai mkan..hehe

syiela said...

yg tudung kelabu tu.. hikhik :) betul x

Niena Pengembara Ilahi said...

mst yg pakai tudung kelabu tu kan.. kan?

abghani said...

yg paling jelita tu lah KB.

sleeping_maniac90 said...

y pki tudung???

sha my heart said...

ntah, tak tau nak teka.. sb bg nama pun Kotak Bulat.. kalau nama betul, tau la jugak nak teka. hehe~

ArulchelseA said...

abg teka boleh tk ni...

*rasa dah komen tp tk kuar plak..ermm..

Mr.Thinker@Ali said...

kb, aku nak tukar jawapan. aku dah jumpa ko hasil kajian aku bersama google. haha.

ko adalah gadis yang bertudung di dalam gambar. betul x?

kalau salah tolong perbetulkan.

ko student poli kn? ;p

Mr.Thinker@Ali said...

kb, tekaan ko salah. kekeke. :p

aku gunakan url blog ko jer. just taip 'nazihanali' dekat google search semalam. kalau x salah. kan ada byk kebarangkalian. antara kebarangkalian adalah: facebook milik kb. kekeke. dekat fb tu, ada link blog. kalau x silap, default picture: dua orang gadis. hehehe.

I am stalker. and is it make you annoying? LOL! :p

Mr.Thinker@Ali said...

dapat tau melalui pengamatan mata yg teliti, perbandingan dan juga deria rasa keenam. apakah? entahlah. tapi jawapan muktamat. gadis yang bertudung. :)

yup, belang2 hijau itu aku yg beri. kekeke. maaf ya. masa tu x kesampaian akal fikiran nak stalk kb. ;p

Post a Comment