aku hanya mimpi | khamis spontan


"Anggap aku mimpi indah yang singgah tika kau tidur,
   bila kau terjaga.. aku hilang..."

22 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Niena Pengembara Ilahi said...

ehhh xpnah mimpi kt cik bulat :)

apik pehe said...

aaaa...tak tahu..hehehe

apik pehe said...

aaaa...tak tahu..hehehe

Myera Nyera said...

spontan yang jewang hahak ^^,

ercy said...

salam...

"mengigati seseorang bukan hanya kata2 tetapi mengigati seseorang itu penuh keistimewaannya..."

sergeant keroro said...

aku tak bisa melupakanmu..

























hehe :P

Bro ahmad said...

entri apa ni kb?

Aisyah Aina said...

mimpi indah best :D

abghani said...

dasyat mimpi tu

Si Pujangga said...

mimpi hanya tingal mimpi. :)

Fathiah Hamim said...

hantuuuu =P

muhamad hanif said...

wooo,

mcm lirik lagu zaman rock kapak lah,



AHAAHAHHAHA

iMBobo said...

jgn anggap aku sebegitu hehe..

kocix! said...

hehee

aku pon nak cakap mcm tu jugaklah.

kotak bulat said...

Bro ahmad : entri mimpi la... hikhikhik

K.Zhariff said...

haha, pon boleh. :P

Green Apple said...

o.. begitu rupanya.. jadi klau trafik rendah tak perlu risau...:D
"Selamat Menyambut Lebaran cik KB"

NURUL AINI NORAZMAN said...

betol2,.!!! traffic blog aini lately ni merundum sbb tak smpat nk bw,.hehehe

Wanie said...

macam lirik lagu..hehe
tapi tak kot..

ir yien 9897 said...

hahaha
simbah air,
nnti termimpi singgah cecair...hah ops :) hehhee

alif haris said...

kalau cmtu kene la tidur tak bangun2 ..err

Cik Baju Kurung said...

ayat agak jiwang. tapi menarik. penuh makna . =)

Post a Comment