Blogspot ubah template aku

Assalamualaikum...
hari ni aku buat roti jala.. nanti aku bagi resepi ok..hahaha..
eh, korang nampak apa jadi dengan blog aku? serius! aku terkejut bila ary kata blog aku tak boleh bukak, jadi aku cuba bukak sendiri.. tapi tak boleh bukak! Kenapa dengan blog aku ni?
setelah sejam mencuba, akhirnya aku berjaya!
tapi blog aku dah lain! dah bertukar template.. kenapa?? apa dah jadi ni?
aku pun pantas tanya kat blogspot pasal benda yang mengejutkan ni, rasa nak tercabut jantung aku dengan keadaan ni.
Kemudian, blogspot membalas email aku..
Harap maaf kerana pengubahsuaian blog anda dijalankan tanpa pemberitahuan awal. Pengubahsuaian ini dilakukan secara percuma bagi menghargai kesetiaan anda pada kami. Semoga dengan hadiah ini, anda akan lebih bergiat aktif menggunakan blogspot selepas ini. Sekian.

Haa... korang dah baca? terkejutkan? aku pun terkejut dengan imiginasi aku ni! hahahaha.... ok, aku yang  ubah la dan aku rasa template ini yang terakhir.. bro ahmad ada bagitau aku yang blogspot ada template yang ringan dan berat.. jadi aku buat kajian sedalam-dalamnya..lebih dalam dari sebelum ni.. keputusannya minima template dari blogspot lebih ringan dari yang lain, ringan lagi kot dari yang aku pakai sebelum ni.

Err... sebenarnya kan, aku suka template yang sebelum ni.. tapiii... aku gelisah sebab tak nampak panda bila aku masuk blog aku ni.. jadi sekarang aku boleh tengok panda comel dan blog pun ringan.. korang pun mesti rindu kat panda jugak kan.. sekarang aku puass!!puass!! hahaha.. (gelak gelojoh)

P/s : mintak maaf ye kalau korang pening tengok blog aku asyik berubah-ubah rupa..

40 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Panggil aku Han said...

heheh...xde hal la ubah2 :)

cx's said...

heheh. agknye ni slh satu sbb kenapa belogsipotsedut smlm stuck tibe2. smpi majo blogger tkleh bukaq. blogsipotsedut sesuka aty bg adiah kt org. heheh.

ary anwari said...

baru ley bukak..huhu...:)
ok la nie KB...nampak panda da :)

Yanaa said...

ohoo..dush3..terkejut yanaa td..ingatkan btul2 dh blogspot yg tukarkan heee..lawa2..XD

Syazwan Che Deraman said...

dah ok dah nie..
nak curi panda boleh?.
nak wat balik rumah.

Mr.Thinker@Ali said...

Pergh! Perihatin gila blogspot kat ko. Hahaha. aku x kesah pun berubah-ubah sbb aku baca entri bkn baca template. :)

faridah nazurah said...

yup classic template sememangnya ringan. mcm sy guna washed denim.

ainaa said...

haha. rajin betol tukar template.

bartHeafy said...

kemas ar template nie..:D

peachippo said...

harharhaarrr...panda berimaginasi...fening betol cik kb nih..hehehe..ubah 100x pom still nampak cantik jugak!jgan risau..xde berat sgat pom...
bloq cik lagi berat kan kan kan?

Bro ahmad said...

best template bari ni kb..simple..tadi dah komen kt entri ni..tiba2 down pulak tenet hehee,,

EYFAalias said...

Kb mcm mana buat kekotak dekat header tu. huhu cantik.

Tea Dno said...

ahahah.. ingatkan betol2 lah.. cet, kena tipu.. wawawa.. ;p

panda tetap comel.. tapi mata panda tak comell.. TT____TT

mindaKhayaLan said...

asyik tukar je ek..hehe..tapi tak pe..panda da kembali..hehehe

iMBobo said...

eh serius ke kb?cantik ni..nk suruh die kemaskini iMBobo punye boleh x?hehe

Fad said...

haha..kb..kb..tp yg ni nice gak...biru dia cantek

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

errr. tukar lagi tak pasni ?.

and, imaginasi anda hebaddd

alif haris said...

hehe ni dah berubah jadi comel ni :)

Ezad Skytech said...

hee..template baru lagi ye KB..(^^,)

aRa ❤ aFiq™ said...

uik.. rjin plak blogspot ni an tlong KB.. hehe..

Jum click cni.. :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/08/saysmy-dengan-facebook.html

SoLy SoLicious said...

sebagai hadiah...hahahha...buat lawak blogspot neh... mybe die tlong kb,sebab kb bnyk kali ubah tempalte kot...hahaha

Ini Kisah Tia said...

heheh . biasalah .. kalau yang terror ubah2 template ni , memang asyik tuko je macam Tia sebelum ni .. tapi sekarang pakai yang mana ada dulu . nanti tuko pulak .. heheh :D

ir yien 9897 said...

betul ker?
blogspot yang buat kan templete utk KB ??..

eh2 ada penghargaan mcm tue sekali yerh??best nyer..

harrazdani said...

tak per...perubahan ke arah yang lebih baik....;)

Wanie said...

hahaha..tak kisah la kb nak ubah bape kali pun..blog kb kan..:) wanie pun selalu je tukar..between template baru ni sangat cun..best tengok kaler biru ni..skang dah nampak panda..yay!

Bella Bell said...

1st time masuk blog ni.. ringan :)

cucu umie said...

hehe..bg ayie pilihan untuk templetes yg sesuai mungkin perlukan ketelitian but depend seseorng lh..

Khairil said...

bikin suspen le...hahaha...ingat kan betul2 tadi..kalau betul saya pun mahu blogspot buat kat saya juga... :P

Fathiah Hamim said...

yeay! dah ada panda! hehe

[sutera kasih] said...

cantik yg baru ni..blue gitu :)

Minah Blur said...

haha ingt kan btol2 kb nie...cantikla blog kb..jgn riso..kemas...

sori ek kb x hapdet selalu cam dlu sbb bz skunk...bukn ap...ase bersalah sbb blog kte ade kat bloglist kb..naty tengok2 bpe minggu x hapdet. huhu.

Syafiqah Takiyudin said...

Hey hey! Sy tukar template jugak! :D

muhamad hanif said...

dah ringan dah blog ni,

loading laju je,.saya suka !



AHHAHAAHHAHAHA

sergeant keroro said...

yang ni comel, serius!

hehe XD

p/s : ringan jugak :)

PeRmAtA bIrU said...

ngatkan betul dapat template free dari blogspot.. hahahah... :)

BiNtaNg HaTi said...

biru biji mata hitamku...hahaha..
nice la KB..i like..kat mana ambik ni?? rasa cam tukar jg la..:)

Ezad Skytech said...

panda da ada balik..trademark KB tu..heee~

My Name is Mar said...

ngek! aku tertipu!

bungaitucantik said...

pergghh>>aku ngat betul ler tadi.. rajen plak ko wat kajian pasal blog! kajian pasal pojek camner?

Bui Junaidi said...

takper selagi free
buat jer perubahan asal bahagia
hahahaha...

Post a Comment