SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

bagi komen sikit pasal berat blog aku ni..


p/s: first time aku masuk segmen tia ni..hehehe... aku dah berjaya download macromedia flash..hehehe..sekarang masa serabut kan kepala belajar benda alah tu..

42 KOMEN BERKOTAK BULAT:

selendang merah said...

blog KB oke ringan dan susunan pon cantik..

faridah nazurah said...

blog KB tak berat. ok je. tapi kalau berat pun sy tetap nak singgah hari2 hee:) dh obses tengok blog ni. ada panda..

Clara said...

KB tak yah risau, belog KB mg ringan sgt2..

Dah tu, layout and header nice.,.

simple je tgk header.. mmg suka tgk header KB.. sedap mata memandang..

josrevalution said...

er..blog gua berat..malu nak join.nanti kang berlambak makian,,,haha

Wanie said...

blog KB tak berat, dah penah gtau dulu..keke

eh macromedia flash tu susah oh nak gune..huhu..penah bljr time matrik, lepas tu tak pernah gune dah..

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak pakai header flash ke kb ? hehee .. blog KB tak berat pun okey :)

thanks join segmen Tia KB ..

iMBobo said...

blog kb ringan je.. :)

Ezad Skytech said...

blog ni serius tak berat..ringan je blog KB ni..(^^,)

H.J said...

frst time masuk eh?tak pe la..hasil memuaskan..kejap je loading ni..haha

izatty fatihah said...

blog kb xberat lah
sng jek nk load
xyah risau ye :)

Bro ahmad said...

blog kb ringan je..loading pantas..ada tips best2 tak.share la kb hmm

A'G said...

thnx coz jujur bg komen kat blog sya....sya pun ada prasan 2 ckit...hehehe
a/w, blog ni smart...kjap ja loading...tada berat punya~

Mohd Zakwan said...

blog ni memang ringan dan kemas ! semalam baru je singgah baca entri .hehe :)
keep on blogging :D

btw, thanks sudi komen Blog Zakwan :D

Lea IsNaw! said...

xnah join mana2 segmen lagi
hehe

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

kotak bulat said...

PeRmAtA bIrU : kmo komen kat semua blog dgn ayat yg sama..

Syuxer said...

cam biasa KB..blog neh memang simple gila..susunan cam library..kemas dan tersusun..pilihan warna pun cun..so dengan kata lain blog neh ramping gila..heheh..

wah belajar macromedia flash..memang bikin sakit jiwa la..syuk pernah kena tempias dia huhu

[sutera kasih] said...

blog KB memang ringan..senang je nk buka :)

dah la biru..sejuk je hati tengok :)

thanks bg komen pasal berat blog saya jgk tau KB ^__^

Noriko Miyosyi Aizawa said...

aiseyh..apsal kene 4 kali load baru leyh masuk...huhu...aku tak bayor bil tenet ke..hahhah

anamizu said...

blog KB slim je nih..
ringan je..hehe


wahh macromedia flash..
cik ana penah gak terjerumus ke kancah penggunaannye dulu..
agak serabut T__T kih3

ArulchelseA said...

baru blog ni laju dan ringan...tk ada apa yg berat pun.. :)

Danial Razak said...

ok jer..tak berat pun..=)

SITI NOORNADIYANA said...

tak join pon tapi nak komen jugak. blog ni ringan je. susunan pun kemas. ^^

muhamad hanif said...

blog KB ringan mcm semutsengal..



lalalalalalala.

twinkeenabilah said...

panda beratkan tp belog KB ringan, hee biru sgt tenang :D

faridah eizzati said...

blog KB ni memang ringgan lah. tak berat pon. jom komen blog saya pulak :)

http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

SoLy SoLicious said...

macromedia sgt suka!! tp dh expired sebab belajar guna yg trial aje..hee..

btw, ur blog nice senang loading..kalo tak, sy xkan ke sini dh..heeee

hadi said...

ringan dan menarik..jangan lupa review blog saya..kalau berat bagilah tip untuk meringankan blog..

el-janna said...

xberat pung~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cepat jeloading ni^^

izni said...

tak berat ponn .
laju gilaa .
:)

AzatLazat said...

ok blog ni tak berat pon
kalo berat pon mungkin bila susah nak angkat
:P
ok cuba buat lawak ni
gelak sikit

☀ Izzaty Hedry☀ said...

not bad lah ... suka jgak msuk blog ni ..tpi jrg koment ..:P

Myera Nyera said...

blog kb ringan . cepat loading :)

Anif Abdullah| AA said...

blog kb ringan jew..tu sebab orang suka datang :)

Shaherah said...

shera suka blog ni.. tak berat.. laju jek.. ^_^

pengemis Cinta~ said...

blog KB ringan je, sekejhap je dah load 1 page..;)

alyana shafinas said...

blog kb ringan jer.. =)

miezah said...

ringan sangat .. hoho ..

yayath said...

hehe...ringan je blog KB:)suka singgah sini:)

ezzaty said...

hee..ringan je blog nie..senang nak loading :D

hira said...

laju-laju~ :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

sergeant keroro said...

ringan jek, tak macam blog keroro T__T

Post a Comment