Blog raya

Assalamualaikum..

Ambil masa kejap tengok blog aku ni... hehehe... amacam..cun tak?
aku suka rupa sekarang sebab lembut dan tenang mata aku memandang.. lagi-lagi pulak background tu aku buat sendiri.. hehehe... nak tak background macam aku tu?

Header baru pun dah siap, tak banyak beza dari yang lama sebab hari ni sibuk dengan semangat berkobar-kobar buat kek chocolate moist! first time buat, rasa sedap tapi rupa dia kena perbaiki lagi.. Baby panda tu sempena raya ni pegang duit raya sebab dia nak bagi duit raya pada yang datang blog aku ni, jadi jangan mintak aku duit raya, mintak kat dia ok..

Special lagi kat blog aku, aku masukkan lagu raya.. tapi bukan autoplay sebab bukan semua orang suka dengar lagu kat blog kan..jadi kalau korang nak dengar.. tekan play ye.. dengar lagu raya baru semangat nak beraya kan..

Sebenarnya, mood beraya aku tak berapa meriah, jadi harapnya dengan ubah semua ni..aku jadi gembira berhari raya walaupun lecture bagi aku bekal assignment yang berlambak... dari sekolah tadika sampailah sekarang, kenapa cikgu suka bagi homework time cuti?

p/s: nak layan movie sekali lagi..

36 KOMEN BERKOTAK BULAT:

yatie Awang said...

CANTIKKKK...selamat hari raya KB,

ain samsudin said...

tetap suke tang panda to. cute ==.

Achik SYIDA said...

cantik c:

SoLy SoLicious said...

patut terasa kemeriahan smpai kesini..hehehee... btw, KB, nak wet raye..hahaha.. panda tu kedekut la.. tayang duit aje lebih..nk mntak nan kb gak..heeeee

aRa ❤ aFiq™ said...

uyooo.. panda raya.. hee

Bro ahmad said...

kb mintak duit raya..kt tangan tuhh...fuyoooooooo header raya..nak nangis bro tak ada header

mindaKhayaLan said...

sebab time cuti je kita duk rumah..tu yg dpt homework..huhu..

selamat hari raya..

hira said...

haha :D kesiannya KB. saya pula sibuk buat persiapan untuk masuk universiti. hehe. selamat hari raya tau!

p/s: cikgu kan sayang kita. tu yang banyak homework. haha

kiz said...

lawa blog raya KB.. selamat hari raya KB..

Syuxer said...

hahaha panda bersongkok..tentu ngeri kalau dia datang beraya sambil tunjuk gigi dia hahah..;p..

lagu special untuk raya haruslah ada..dan2 ekstra ada lagu kemerdekaan..fuhh..memang blog akan bernyawala hehe..

situasi KB pernah syuk alami tika dulu..sedap2 nak beraya..lecturer wat gila spoil tak nak kasi syuk beraya sakan..last2 syuk abaikan assignment tuh--x bawa langsung kat umah n syuk wat last minute kat kolej..hehe mujur sempat hehe tapi jangan tiru syuk hehe..coz takut tak sempat siap hehe..

cucu umie said...

wah cantik2 background tu..ayie like lh.. hehe and boleh tahan header tu... hehe

Ezad Skytech said...

cantik la header raya tu KB..

hee...panda nak bagi duit raya ke KB..? minta kt KB tak dapat ye..hee..

spirit lion said...

masuk...

sergeant keroro said...

hehe, deco-deco raya eh :P

jom berkempen :)

Saddila said...

kb , oh kb , mana ambik template ni . aja laa dila :)

reza al-razi said...

Wahh.. blog pun ade wat persiapan gak utk raya nih.. SALAM AIDILFITRI maaf zahir & batin.. :-)

fieha said...

cantik la header awk..comel je..hehe..selamat hari raya.. :)

NasZ said...

selamat hari raya Aidil Fitri. saya minta maaf kalau entry atau komen saya yang mengguris hati awak ye?

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . dah ada bau2 raya ni :)
selamat hari raya kb ..

sergeant keroro said...

KB, part mane yang tak paham?? boleh tengok contoh entri freaky untuk part yang perlu dicopypaste.

kiranya kita klik iklan kat blog orang lain setiap kali kita masuk, selama sebulan, ok?

faridah nazurah said...

comelnya blog. background ni pun comel. jeles sungguh~nak jugak background camnih! nak jugak ! nak jugak!

ainaa said...

ceria KB ! ceria ! hehe. lupekan segala esaimen dulu *syaiton gila haa* haha

Danial Razak said...

mana duit raya??
tak kira nak mintak jugak..hahaa..=D

cikgu suka bagi homework masa cuti sebab dulu pun dia kena macam tu jugak..jadi dia balas balik kat anak murid dia..hahaaa..

muhamad hanif said...

wooo,

polka dolka lah.



ahahahahhaha.

nini said...

santek ah....tapi cam salji le pulak kaler biru dan bulat2 tu...hehe

laskar pelangi said...

comelnya header raya dia..=) panda pegang ketupat lagi...

Si Pujangga said...

wah, comel la panda 2.. :) header raya 2.. hehe..

FARIZA AINA said...

baby panda,nak du..du..du..duet raya,bleh?hee~

p/s : selamat hari raya KB ^^

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

cun2 ...

selamat hari raya KB :)

sha my heart said...

Wah, cantik la..

pandai KB buat. Sha tak pandai. nak buat kad raya tu pun jenuh jugak la. Haha~

Lukis guna komputer tak pandai, kalau guna kertas tahu la..

Wanz Mejuez said...

okay baru lawa... =)

tak macam blog aku.. serabai... ahaha

iMBobo said...

blog pun nk pakai baju baru jugak hehe

Wanie said...

macam lame lak tak singgah..dah ade header baru tu..panda pun dapat duit raya eh?keke

harrazdani said...

selamat hari raya KB....have a nice raya yer...

alif haris said...

smart2 header baru tu :) hehee

Belog Sambal Belacan said...

mmg smartla KB..chumel panda tu dgn duit raya....bp inggit la dia dpt kn..:)

Post a Comment