Ada orang mimpikan kotak bulat

Assalamualaikum... selamat petang, heheh.. tengah aku jenjalan tengok dashboard, aku nampak satu tajuk entri yang menarik..  Mimpikan KB!

Tak sangka ada orang mimipikan aku..hahahha.. rupanya dia nak teka siapa aku dalam entri yang SINI (open new tab)
Era kata aku yang pakai cermin mata tu..hehehe..ehemm..tu kawan aku la.. jadi aku yang mana satu? ramai teka betul haritu.. ada jugak yang teka aku ni laki..errr...takpe..takpe.. aku tak kisah pun..lalalala~

aku pernah tertido dalam kelas tau, lepas tu aku sempat termimpi lecturer aku tengah menari-nari kat depan aku sedangkan sebenarnya dia tengah mengajar.. hahahha..


p/s : yang join segmen aku semalam, dah promote belum group ahli kumpulan? kalau belum, jangan lupa promote tau! segmen bermula!

23 KOMEN BERKOTAK BULAT:

SoLy SoLicious said...

KB, nanti kite buat entri tu ptg karang ye :)
td pending je mikir..heeee..

Bro ahmad said...

bro tunggu ribut la baru nak mimpikan kb hahahaaaaa

kotak bulat said...

SoLy SoLicious : ok, takpe..tarikh pun esok kan.. :)
take your time

Bro ahmad : peh, kejam ar bro..malaysia tak de ribut..hahaaha

muhamad hanif said...

woooo,

untung yea ada orang bermimpikan KB..



wahahahahah!!

Princess Feyqa said...

fyqa ingat KB ni polar bear ekeke, boleh cmtu plak kan :P

ïêmå å¢klê§ said...

haha...
femes la 2 kalau ad orang boleh mimpikan kb..huhu

Fathiah Hamim said...

haha hebat! =D

abghani said...

kotak 4 segi aku penah mimpi

Anif Abdullah| AA said...

wahh.. haha...
terharu la tu eh :p

sleeping_maniac90 said...

wah bestnye ad org mmpikan dia hehehehe

sergeant keroro said...

haha, boleh pulak camtu eh? :P

sergeant keroro said...

haha, boleh pulak camtu eh? :P

rayne rawt rawt said...

untunglah ade orang mimpi kb . rawt rawt ni ? haihh . sigh*

Asha said...

haha. hebat2 ada org mimpikan KB.

alif haris said...

hehehe .. KB yg pakai tudung tu kan ..
yess alif betul :D

untuglah ade orag yg mimpikan die ^^

Ezad Skytech said...

sampai mimpi KB tu sebab pasal teka2 gambar hari tu..hee~

Saiazuan said...

haha aad orng mimpi..hebat

Wanie said...

eh wanie teka betol tak hari tu?hehe

josrevalution said...

er..jgn2 x lma lg KB akn dipinang..haha...

NasZ said...

hehe..wow..dasatnya KB. bleh ada orang mimpikan KB? Hehehe.

MOHD NASER.com

aRa ❤ aFiq™ said...

haha... b'ia2 sgt na teka smpai tmimpi2 eh.. dasat..

Khairil said...

pernah termimpi ngeri dalam kotak penalti...hehe

era kecik said...

sedang khusyuk check status blog era, terjumpa link ke entri ni.. huhuhu.. malunya.. (>///<)

Post a Comment