Ucapan selamat hari raya

Assalamualaikum...
tadi bro ahmad ajak join segmen dia , aku baca je terus bukak blog dia.. percaya tak korang, rumah aku ni tengah gamat bebeno sebab budak rumah aku tengah layan movie, tapi aku curik masa kejap nak tengok perkembangan blog.. semakin nak raya ni, dunia blog ni macam semakin hambar, mungkin sebab ramai yang busy kan
(ucapan tak panjang 30minit..eh, perkataan)

Saya Kotak Bulat (nazihan ali ) ingin mengucapkan Selamat Hari Raya pada Keluarga saya yang di Malaysia.. ehem.. Aku jugak mintak maaf dan ucap selamat hari raya pada kawan-kawan blog yang best! peminat panda, kawan-kawan luar blog aku yang curi-curi baca blog aku..hehehe.. mekasih sebab selama ini menyokong blog aku...
(err..lebih 30 patah perkataan)

jom join segmen ni ye.. kli kat SINI

p/s : nanti aku nak wat header raya.. ehem, rasanya nanti nak cari kembar header dengan aku..

29 KOMEN BERKOTAK BULAT:

SoLy SoLicious said...

peminat panda??..hhaa...
selamat hari raya KB..

abghani said...

slmt hari raya day 2u

muhamad hanif said...

weeewiiittt,


selamat hari raya yeaa !!

fieha said...

nk wish jgk..selamat hari raya :)

alif haris said...

eh dah ucap raya ? hehehe ..
cepatnya KB .. excited terlebih ler tu :D

KhAiReDzAiMy said...

Hidup panda!!! Hidup Kotak Bulat...

Selamat Hari Raya...
Nak buat header raya buatkan sekali utk aq... hu.. hu..

Anif Abdullah| AA said...

selamat hari raya kb..hehe..

eh ingatkan kb kat australia td..gurau je ^^

sha my heart said...

ooo..
selamat hari raya.

ada ucapan utk KB juga
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/08/kad-raya-digital-untuk-teman-bloggers.html

Wanie said...

selamat hari raya KB..
cepat je join segmen bro ni..hehe

iMBobo said...

selamat menyambut syawal kb! :)

ezzaty said...

selamat hari raya KB :)

Ezad Skytech said...

panda tu paling penting kan KB..

selamat menyambut ktibaan bulan Syawal..(^^,)

Bro ahmad said...

terima kasih kb..salam syawal mintak ampun maaf semua....:)

Bro ahmad said...

terima kasih kb..salam syawal mintak ampun maaf semua....:)

msredcheesecake said...

ucapan ni termasuk tuk msred tak? hheee...

azeelia azman said...

panda comel jep.haha.
slamat mkn rndg ketupat kb!
:P

yatie Awang said...

selamat hari raya juga buat KB

maaf andai ada yang tersalah dan terkasar

eRa97 said...

awal KB ucap selamat ari raya...

erm, era pun nak ucap ugaklah...
SELAMAT HARI RAYA KB!!
kalau era ada salah dan silap, maaf2lah yea~~

twinkeenabilah said...

Nak wish jugak, hee

Selamat Hari Raya :D
Maaf kalau ada salah silap :D

Afikah Aziz said...

semangat nk raya ni haha..selamat hr raya gk KB :)

Khairil said...

err..boleh tuju lagu raya tak?...

Acik said...

wah, macam retissss ... :)

Yasmin ♥ said...

Selamat hari raya ! :D

Syuxer said...

syuk pun baru je join segmen bro ahmad hehe..

syuk tuju lagu..

ku pohon restu ayah bonda..untuk KB hehe..selamat hari raya..maaf zahir dan batin tau..

~syue syada~ said...

selamat hari raya !

kirim lah sikit duet raya bole? hikhik

Norhisham Nordin said...

selamat hari raya kb..!!

semoga raya kali ni lebih meriah & bermakna... maaf zahir dan batin yek...

cik najihah said...

slamat hari raye bro

wK said...

Selamat Hari raya KB. :)

Mr.Thinker@Ali said...

terlepas join. dem. huhu.

selamat hari raya maaf dunia akhirat panda. :)

Post a Comment