Happy birthday sayang!

Assalamualaikum...
selamat hari minggu.. Hari ni dunia aku rasakan seperti berbunga-bunga.. kenapa ya? rasanya hanya aku yang tahu..lalala~
Eh..Tahukah korang hari ni hari apa?  Hari ni hari istimewa buat kesayangan aku.. jom kita nyanyi ramai-ramai!
Happy birthday to youuu....
happy birthday to youuu...
happy birthday toooo yooouuu... aargh~

 Dah! malas aku nak nyanyi panjang-panjang... meh tengok ucapan aoron aziz bagi kat aku..

haa..tu dia... dah dua bulan rupanya blog aku ni! dua bulan ni terasa kejap pulak, aku nak kongsi pencapaian blog ini dalam masa dua bulan ni, walaupun tak sehebat korang.. tapi cukup menggembirakan aku.. 

tu dia pencapaian yang tak seberapa dari blog ni.. ok, aku sebenarnya segan nak tunjuk semua ni..tapi aku dah lama dah simpan niat nak buat entri ni.. jadi korang sila jangan gelakkan aku.. nanti aku terguris..sebab aku ni seorang yang lembut hatinya walaupun dalam kaki aku ada besi ye..
Tak lupa jugak terima kasih kepada follower aku yang selama ni menyokong blog aku, tanpa korang.. siapalah aku kan..

 
Terima kasih kepada korang...dan harapan aku.. selepas ni blog ni akan menghasilkan entri yang lebih mantap dan kurangkan merapu... jadi apa harapan korang pada blog ni? hahahha...
Sebagai tanda penghargaan... terimalah tarian pelik...

p/s : sesiapa yang belum terjah 5 blog yang dipromote hari ni? senarai mereka ada di sidebar ye..

40 KOMEN BERKOTAK BULAT:

syashafie said...

happy birthday ! baru dua bulan tp da ramai follower ? awesome ! keep on going kotak bulat ! :DD

Acik said...

clap, clap! hebat kotak bulat ni! hepi besday k!

sergeant keroro said...

baru dua bulan dah seribu? terbaik!!

hebakk XD

p/s : keroro setahun baru sampai seribu T.T

Freaky said...

pencapaian yang agak mantap dalam masa 2 bulan.. tahniah :)

Wanie said...

hahahaha..gelak tak leh control ni..
ingatkan birthday sape la tadi..:)

happy birthday ye blog kotak bulat..
tak de hadiah nak bagi..:D

Tea said...

woah, baru 2 bulan dh maju seyh.. mmg ade bakat menulis ni.. wahh.. hebat2.. teruskan usaha..

Jiejah Gorjes said...

tahniah2...ada mkn2 tak ni?????

Qaseh Qhaleef said...

waaa~
selamat cik kotak bulat ...
even baru ...
tp nampak macam dah lame berpengalaman dlm duni blogging ni taw ...
=)

harrazdani said...

ikhlas HD cakap memang superb laaa KB ni...dalam masa dua bulan tu...bukan senang nak dapat rank alexa under 500k, follower pun kencang, entry pun terbaik...tahniah KB....hepy besday..;)

Amiirah-Cassan said...

wah , hebat lah , baru dua bulan dah dah nak 1K , hehe congrats , hepi bday KB !

Fyqa said...

adoi, sweet gituu . happy bufday yaww (:

Sunah Sakura said...

tahniah ye kotak bulat~~~~~~~~~~

Anyyss Shuhaimi said...

Selamat ulang tahun..hehe

Fiizya Aurora said...

Happy birthday to youuu....
happy birthday to youuu...
happy birthday toooo yooouuu

yatie Awang said...

happy birthday kotak bulat....

tak ada sapa2 pun nak ketawa....teruskan berblog, good luck

yatie Awang said...

ooppssss....lupa, kirim salam kat Aoron ye...

cik pip said...

haha..pip paling suke tarian pelik tu..comel...!!!

cik pip said...

mcm mna KB daptkan gambar2 yg comel tu? yg tarian pelik tu..

Addin said...

weee tahniah ! :)

congrats ~ ramai nya follower !

minta sikit bole ? ahaha

syira said...

wah, dasat ar kb.
baru 2bulan, follower dh 900++
kalau syira, kena tggu 2thn kot baru leh dpt cmtu..

hehe. apa2 pun, tahniah n Selamat Hari Jadi kpd blog KB! peace ya!

aremieroul said...

seriously tahniah k KB..^^ i'm proud of yuo..^^ he3..semoga menjari retis suatu hari nnti..^^

Azreen Shafila Abdullah said...

HB kotak bulat :)

Asha said...

tahniah!. dah dua bulan yer. suka blog nih. keep up on blogging. ;)

ArulchelseA said...

hpy brtday ke ni..ikut bulan ek..tiap2 bulan la kena smbut ni... pk cik punya brtdaya ikut abad.. khi kih kih kih

syaz@rozelt said...

hppy birthday too kb jugak!hehe

wah lajunyer follower...segan den~

sj said...

happy birthday KB ... pencapaian yang awesome la kamu ni ... =) congrate!!

.fariza. said...

hebat tu kalau tuk blog yg baru dua bula.
moga terus maju ~ -.-

ArulchelseA said...

baju lelaki tu mcm penah nampak lah..tp tu berkolar..kih kih kih.. mana tau mk cik penah nampak hehehe

Bui Idzra Ryn said...

kalau dh cecah 4 angka,KB buat kenduri,nnt kak bui dtg naik 'belon'..hik2..blog KB memang best sbb tu follower tak fikir panjang nak follow..entry semua awesome..(ada unsur bodek tak?..hihi)

suha said...

hehehe thniah tok kejayaan KB (^_^)

Fad said...

:):) kotak bulat yg comel dah 2 bulan ea...alalala...hehe

encikAPPLE said...

tahniahh kotak bulat! happy birthday. moge panjang umur murah rezeki. keke :P

APAN said...

wah...hebat...baru 2 bulan da mcm ni ek.tahniah la ye...

aku da lebih setahun batu takat tu je.haha...

zarulfarhana said...

epy besday blog kotak bulat....

tahniah2....

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

baru 2 bulan da macam ni... kalau setahun macam mana la nanti... heee~

myhatiku said...

happy birthday :)
tahniah :)
KB mmg hebat! he:)

alif haris said...

yeay ! hidup Kotak Bulat !
mantap la cik KB .. baru 2 bulan kot .. follower ramai .. keep it up :)

Nurnajwa said...

dua bulan tp follower kemain byk lg~

Hahahaha, tahniah oteh!

kokser kokdam said...

weh, dua bulan sampai cenggitu sudah..

tahniah2..

bilo la ambo nk buleh staro tuh..

huhuuuu

Khairil said...

tahniah KB..pencapaian yang memberangsangkan!!

Post a Comment