Segmen : Jom Terjah Blog Newbie

Assalamualaikum..
selamat berhujung minggu.. hari minggu ni aku nak join segmen menarik lak..hehehe...
Segmen apa? segmen ni..


Blog aku baru 2bulan 2 minggu..jadi dah tentu-tentunya aku boleh diterjah dan newbie..

Jom sama-sama kita terjah-menerjah dan menaikkan trafik blog sampai semput blog..

Kena pilih entri terbaik ek.. tapi semua entri aku terbaik.. lalala~ *perasan gile*
ok, aku pilih entri ni..

Siap! tarikh tutup malam ni pukul 12malam.. kalau taknak menyesal, join lah.. jangan mengadu kat aku terlepas segmen ni tau.. 

Pesanan untuk iMBobo lak..
kenapa bila aku nak ping entri aku kat FB dari blog ni, keluar gambar kau? terkejut aku tau.. hahaha...
adakah sebab kita tak sepadan, jadi gambar kau yg dipilih..hahahaha... 

P/s: jangan gosip...marah buah hati aku nanti..

25 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Bui Junaidi said...

wah,KB pun join segmen jugak yer..hehe..byk segmen sekarang kan..sampai x larat nk join..huhuhu

iMBobo said...

thanks kb! tips tu berguna tu!! haha..aduh segan lah dgn gmbr tu..kuikuikui...

kotak bulat said...

@Bui Junaidi haah..kb join yg best je.. hehehe..tp xleh byk sgt lam sehari..nti pembaca xmo dtg lg.. :P

misz farahniza said...

baru 2 bulan tp follower da ramai..
bagus2..keep it up..

kotak bulat said...

@iMBobo segan? kb lgi segan..hahaha.. da la ping kat fb..

si cantik sally said...

wah!gatal....hahah

myhatiku said...

haha..iMbobo insan terpilih :D

kotak bulat said...

@si cantik sally hahaha..gatal ke?

SiBudakKurus said...

dtg sini..jom join segmen sy pula :-)
SEGMEN SBK

SyahmiFikri said...

errr.. kalau dah lama acaner.. leh join jugak ker.. Joking ! hehhee

harrazdani said...

mcm best jer segmen ni...KB join HD pun join gak laaa ...

kotak bulat said...

SyahmiFikri :boleh jugak.. hehee


harrazdani : jom la join skli HD..

ArulchelseA said...

tk bw pun la..nk kuar ni de hal jap..td makan ..kih kih kih..

Adiermi O'mida said...

kiki baaaa! terkezut x??? cmne lak kotak leh jd bulat? poning2...

Achik SYIDA said...

membalas kunjungan KB,suka panda tu :)

Khairil said...

all the best KB!!!....

Asha said...

cam best je segmen nih. =)

...Minah BluR... said...

opsss.. nak gosip jugak boleh tak hehe...

cayalah KB.. baru agy tapi da rmai follower. hehe

JOM BACA TIGA KISAH PALING SERAM =)

Acik said...

soksek soksek .. nak gosip gak! heheee ...

header baru ye? faviconpun baru ... cheewah!!

kotak bulat said...

...Minah BluR...: hahah..xmo gosip2.. :P

Acik : peh..ada gak yg perasan kn favicon tu da beruabah.. hehhe

Fiizya Aurora said...

wah2 makin mantop ex presiden kita en imbobo ni...

Nurhasliza Jeffry said...

Datang terjah dari segmen iMBObo.. Slamat berkenalan.. =)

Luqeem™ said...

hai hai

snggah dr segmen imbobo..
salam perkenalan
:D

sergeant keroro said...

blog KB ni dah otai, 2 bulan da seribu T.T

p/s : jangan risau komen banyak ni, anda kena serang :P

Helmi said...

singgah dari segmen IMBobo! hehe

Panggilan Hangit Hot.fm

Post a Comment