Diam aku bukan bermakna aku gila~

Assalamualaikum
selamat malam.. terima kasih kerana membaca..
petang tadi ada kawan tegur aku kat facebook.. dia kata aku update satu entri je harini.. itu pun entri pagi-pagi buta tadi.. hahaha..sesungguhnya aku terharu kau perasan aku tak update.. lalala~
Sebenarnya, aku nak cerita ni.. sejak dua menjak ni.. kawan-kawan blog aku ramai yang buat banner dah.. MG ni pun dah ada banner.. Peh! mane boleh..aku pun nak ada jugak.. errr...
Sekarang sesi tengok banner aku.. panas lagi ni... Seharian aku belajar cara nak buat ni.. *orang lain belajar sejam je kot* Disebabkan benda ni..aku terperap dalam bilik macam orang gila dah rupanya...tapi aku tak gila pun.. Tada~ Siap jugak akhirnya~



Photobucket



Aku akan buat satu page untuk exchange banner..tapi esok kot.. sebab aku tak larat.. tenaga kepala aku dah digunakan banyak arini..

Ada ke yang nak exchange banner dengan aku ni? MG.. kau wajib change banner dengan aku..hahhaa..
korang...korang.. kalau ada banner.. bagitau lah aku.. kita exchange ye.. kalau berminat..bagitau tau..


P/s : panda itu bulat.. panda bulat duduk dalam kotak.. kotak bulat la tu.. ahahha..


23 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Aisyah Aina said...

comel la banner tu..
takde banner pon :'(

Bui Idzra Ryn said...

exchange dengan bui k..hihi

kotak bulat said...

@Aisyah Aina nti bile da buat...kita tukar tau... :)

kotak bulat said...

@Bui Idzra Ryn baik! :D

Syuxer said...

saya x de banner tapi saya ok je exchange link je..:)..janji saya dapat tau info terkini dari blog awk kan..

safwanmahzin said...

xdak banner laaahh....

kotak bulat said...

@Syuxer takde xpe.. :) untuk yg ad.

SoLy SoLicious said...

wahh...lawa..buatkan tuk sy 1 leh? hee

harrazdani said...

nice banner......;)

kotak bulat said...

SoLy SoLicious: hehehe..ni pun seharian sy buat.. :P

ArulchelseA said...

mak cik jgn gila btul2 sudah la..cukup la pk cik sorg je yg gile ni... kih kih..

kotak bulat said...

@ArulchelseA hahha..mengaku gile ek pkcik.. xmo jd gile.. :P

Mrs. Farhan said...

Comel laaaa. KB suka panda ek. Hehheh. Ada banner. Tapi blum ada page untuk exchage banner. =P

bungaitucantik said...

weh..aku pon nk banner gak..wat la tok aku~~ huhu

myhatiku said...

haha..suke ayat yang last skali tuh..take a rest!:)

EiZaRaZiErYa said...

ahahaahaha..la yeke..?? perasan jugak kB xde update pape aryni~ stkt stu entry pg td je..huhu..ngtkn kB kua ke..jln2...huhu...canteklah~~ p zie xdak nk tka..huhu..tgok jela~ wink3 >_<

sergeant keroro said...

tak ada banner la, huhu T.T

GaRy™ said...

gary dah letak kat page exchange banner gary!! tengok kat sini :

http://garyasip.blogspot.com/p/exchange-banner.html

Roza Ami Nanomiya said...

hmm
jeles lak tgk org pandai buat semua tu

haha

kotak bulat said...

@Roza Ami Nanomiya heheh..boleh wat.. :)

Khairil said...

maidaribendang takda banner...

selendang merah said...

comel banner 2...tapi sm x dew banner nak tukar..:(

kokser kokdam said...

btul.. ambo diam bukan bermakno ambo gile..

=D

Post a Comment