Aku hilang separuh nyawa...



assalamualaikum...

Banyak-banyak hari selama aku dalam dunia blog ni.. hari ni aku paling letih... serius! sangat-sangat busy sampai tak sempat nak pergi merapu-rapu bersama kawan-kawan blog..

Aku tak sangka segmen promote blog yang aku buat tengah hari tadi, sampai 90+ orang yang join! Ramai gila kan walaupun aku bukak benda ni hanya sampai 12 tengah malam tadi..
Kenapa aku cakap aku letih? sebab aku berjalan ke semua orang yang join tu.. 90+ blog dalam satu malam! Agak-agak korang, aku penat tak? tak pe, biar aku jawab.. sesungguhnya memang penat.. Aku dah follow kesemua blog yang join sebagai tanda terima kasih aku.. aku terharu ok sebab ramai sudi join...

Aku akan promote 5 blog sehari dan letakkan kat sidebar selama 24jam untuk dipromosi.. Aku akan promote secara berperingkat..jadi aku harap korang sabar ye tunggu giliran..
Bila aku dah promote tu, tentu saja korang kena terjah mereka yang dipromote.. (wajib)
Sebab apa? sebab kalau korang nak orang terjah korang, korang kenalah terjah orang lain jugak..
what u give, u get back kan..
Last sekali, Terima kasih jugak yang dah follow blog aku, insyaallah aku akan sentiasa ikuti perkembangan blog korang..


p/s : aku dah makan ayam percik tadi..sedap sangat!.. aku dah tak heran dah kat burger.. *cube menipu dengan harapan takde yang sebut pasal burger depan aku lagi*

25 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Amiirah Cassan said...

orang sabah cakap, "PALING MENANG lah ko" kotak bulat , hihihih semoga sukses , ceh gitu ^____^

harrazdani said...

sian KB...;) slow2 yer...nanti promote harrazdani lama2 sikit..huhuhu

syashafie said...

sampai hilang separuh nyawa gitu ? hik3

btw, kotak best. sampai follow sume tuh. kamo mmg best laa :)

cucu umie said...

relax2 lol nak promote..incya-Allah akan lunas semuanye nanti...

Fatimah Az-Zahra' said...

xpe xpe KB . len kali upah je CBK jd PA erk ? free of charge . nnt promote tuuh lme lme skit . hehe :)

kotak bulat said...

@Amiirah Cassan mekasih..hehehe...

harrazdani: HD mmg ad kt sidebar tu ha.. :P

syashafie: mekasih..hehhe..

cucu umie: relax2 la ni..heheh..ngah tarik nafas ni

Fatimah Az-Zahra' : yeke? blh ke? heheh..ok2

missunguviolet said...

ala tak sempat nak join :(
dah tutup ke ? uwaaaaaaaaaaaaaa !
xde AFUNDI masuk ke ??? haha !
boleh la cik kotak bulat ;DD

SYAF said...

terima kasih yea kotak bulat.... :)

JOM BACA APA ITU PAGERANK

nurAMALLINA said...

KB, Tolongla buat lagi. Saya tak sempat join! Haha! Penyesalan dalam hati. Warghhh!

Met bUjang said...

hahaha kesian dekat ayam percik tue hihihi

Syuxer said...

wah +90 sertai..:)

kehadiran KB dah diterima dalam dunia blog..tahniah..

apapun kesihatan harus dijaga tau..:)

promote bila kesihatan dah ok..kami rileks je tunggu..:)

suri solehah said...

salah timing..tak kenal kotak bulat semalam

Fad said...

huhu..pnt tp berbaloi2 x..:):)

syaz@rozelt said...

haha..kan dah cakap mesti rmai punye join..hehe..selamat m'promote..hehe

uihh..ayam percik.. lg banyak kalori tu..haha

EiZaRaZiErYa said...

ahahha...saba jelah kB~ nanti dah kua list yg d'pr0mote~ cnfrm zie terjah gledah bg bersepah blog downg~ muahahaha.. win3k >_<

yatie Awang said...

Kakak tak sempat pun nak join semalam, tapi InsyaAllah kakak akan terjah dia orang nanti

aremieroul said...

wah..^^ bgus2..semangat ye cik kotak kita ni..he3..

Khairil said...

wah..mendapat sambutan hangat..tahniah...nanti promote blog saya lama-lama sikit yer.. :)

syashafie said...

eh, kita da follow laa.hik3 :)

ArulchelseA said...

uikkk bnyaknye 90+ bleh dapat A ni... kih kih kih

Gadis Kecil said...

tq banyak-banyak kotak bulat... Hee

arini GK gune phare "what u give, u get it back........." same pulak kita kan.... hihi

Bui Idzra Ryn said...

ala kesian nya KB..takper,penat2 KB nnt akan berbaloi..percayalah..

kokser kokdam said...

weh.. xsempat join... :'(

sibuk sesgt lani.. kelmarin observe..

esok doktor nk observe skali lg..

siap nk amek video!

kene cau dlu..

rph blom siap da

kotak bulat said...

@missunguviolet da ramai sgt la dear..lain kli ye.. :)

era kecik said...

blog KB kan popular.. biasalah tu.. he he he :)

Post a Comment