Follower bertuah lagi~

Assalamualaikum...

nampaknya ni entry pertama aku untuk hari ni.. rasa malas pulak hari ni, sebab tu lah aku tak menaip.. *alasan*

Aku dari semalam menunggu, siapalah gerangan yang bertuah ni kan.. aku nak review follower yang ke 600.. jadi akhirnya saat ini tiba.. hahaha.. aku tak perasan sebenarnya dah sampai 600.. Terima kasih kepada Gary sebab bagitau yang blog aku dah cukup 600 follower.

 Mari tengok siapa yang bertuah ni..


 Ini dia si cantik manis yang menjadi follower ke 600 aku.. Namanya iena azrena.. Besar gambar headernya ni. hehehe..
Blog dia sangat-sangat simple, jadi korang boleh terjah dia sebab tak loading lambat macam blog aku ni.. kih..kih..kih.. err.. nape aku gelak macam ni?
Ok, aku dah selongkar blog si manis ni.. apa yang aku jumpa ialah entri yang menarik, perkongsian yang best dan pengalaman personal empunya blog.  
Itu je kot yang aku dapat ulas..*sikit je* Nak tahu lebih banyak tentang blog ni, klik SINI .
Aku ada buat award khas untuk anda! 


 Amacam? ok tak award ni? kalau suka, letaklah di blog anda.. kalau tak suka, tak letak pun tak pe...
Haa...Korang perasan tak blog aku takde sinchan da? Tak perasan? Aku nak bagitau jugak.. aku dah tinggalkan sinchan sebab aku dah cair tengok kungfu panda 2, sangat-sangat comel tengok waktu dia kecik-kecik!
Maafkan aku ye sinchan.. sesungguhnya dia di hatiku kini..

P/s : ok tak blog aku sekarang? aku dah ubah ni..

11 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Freaky said...

tahniah da sampai 600... blog dah ok :)

GaRy™ said...

hehehe...boleh pulak x perasan yer~..hehehe..

Syuxer said...

tahniah..:)..anyway..panda tuh memang lebih cute heheh

nanti nak terjah blog k3 600 awk tuh

kokser kokdam said...

uhuk.. apsal ambo xbertamboh sgt pon..?

Kak Sal said...

bestnya dah 600 follower..tahniah..

kotak bulat said...

@GaRy™ hehe..bile bce komen gary, cpt2 kb tgk follower.. :p

kotak bulat said...

@Syuxer panda lebig cute dri sinchan kan..heheh..

ArulchelseA said...

tp ada mk cik tu lg cute...~~lalalalalalalalala~~ :P

kotak bulat said...

@ArulchelseA hahaa... kembang idung makcik tu.. :P

Bui Idzra Ryn said...

wah..dh 600..jeles sekejap..hehe,takder lah..tahniah..blog yg best mestilah org suker follow kan..perubahan..?ok dh tu..simpel but nice..

EiZaRaZiErYa said...

bwu perasan xkomen at cni ag..ahahah...
KB~~~~~~~ zie nk jgk natang 2.... =(

Post a Comment