Jom berbloglist Express bersama Syuxer

Assalamualaikum...


Ramai blogger buat pencarian bloglist sejak kebelakangan ni. Tapi aku pilih nak join pencarian bloglist oleh syuxer.. siapa yang tak kenal syuxer ni?  famous ni...ehehhe..

Faedah dari join ni korang dapat kalau join
1.Blog korang akan dipromosi
2.Akan disinggah selalu dan dikomen oleh syuxer..InsyaAllah..
3.Kemungkinan pengomen tegar yang selalu singgah blog syuxer  ni akan terjah blog yang sudi join segmen neh
Keburukan:
1.Takde hadiah.


Caranya?
kena letak header dia tapi kena printscreen sendiri sebab dia tak de header.. hehehe.. tapi kalau korang nak join sekali.. aku benarkan korang amik gambar header yang aku dah printscreen and cut ni.. * macam tak percaya je aku baik gini*



 Seterusnya kena letak bukti pembelian.. (ni bukti aku, korang tak leh amik)
haa...nampak cursor aku tu menghala kat mane? dah lama blog syuxer ada kat situ.. dah lebih 2bulan kot..
*blog aku baru sebulan lebih, nampak sgt nipunya*

dah siap! kalau korang nak dapat pembaca tegar entri korang, join lah SINI! tarikh tutup malam ni tau..kul 11.59.. cepat!


p/s : nak berada dalam mereka VIP? join bloglist VIP aku.. kebaikan..bloglist tu tak kan terbiar berabuk tanpa aku jengah.. *err..ni promote bloglist aku ke?*



17 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Syuxer said...

terima kasih kotak bulat..:)

kotak bulat said...

@Syuxer sama-sama.. :P

Acik said...

hmmmm ... terai? apa kebaikan vip bloglist tu?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..rajin2 kotak bulat nie =)

EiZaRaZiErYa said...

ehehhe..klaka lah kb ni~ ehehe...kb~ cursour lappy kite sme lah~ ehehe..wink3 >_<

kotak bulat said...

@Acik
kebaikan? kb jd pembace tetap sane.. bukn sekadar buat hiasan pada blog.. :)

kotak bulat said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA hehehe.. rajin2 dihujung minggu

kotak bulat said...

@EiZaRaZiErYa serupa..kita serupa...

Khairil said...

saya dah buat dah...hehe

echaRierie said...

hye2..slm knl..
hehe..out of topic =.="
haha

kotak bulat said...

@echaRierie salam kenal jugak.. :)

selendang merah said...

nak2 join VIP kotak bulat...^_^

アヌム ちゃん said...

wah best2 :)

kotak bulat said...

@selendang merah nak join? sangat2 dialu2kan.. :)

k a k L a m p said...

@kotak bulat



haku tatau la nak komen kat ne. penin

blogtube said...

menarik.... mesti join punyerrrrrrr 'hahahahaha...' sapa x join rugi woooooooo ;thumb up; untuk artikel ini....

ronda ronda bersama kotak bulat@myobw

k a k L a m p said...

ooo... saye pon x paham.. smlm nape die jd len mcm.. men tekan jerk.. x sangka lak komen masuk heee sorii naa

Post a Comment