Harrazdani ajak masuk bloglist

Assalamualaikum...

Sejak kebelakangan ni, ramai nampaknya yang buat pencarian bloglist, contest, dan macam-macam lagi. Memang tergerak hati nak join semua. tapi blog aku ni bukan blog untuk join semua tu..Nanti korang pakat-pakat taknak datang sini lagi pulak kang.. Jadi aku dah tetapkan pendirian sejak awal bulan Jun ni.. iaitu aku hanya akan join sesuatu yang aku rasakan berbaloi..
Macam mana yang dikira berbaloi tu? Adalah... aku je yang tahu.. hahaha.. 


senaraikan tiga sebab pentingnya bloglist, 
  1. Kalau malas nak bukak dashboard atau log in, blogwalking je guna bloglist yang ada.
  2. Tak ketinggalan entri-entri yang terbaru dari rakan memandangkan list di dashboard sangat laju turunnya.. kih kih kih  (tiru gelak pakcik arul yang selalu ditiru HD)
  3. Boleh jadi pembaca tegar blog-blog yang terdapat dalam bloglist.


3 Sebab kenapa nak duduk dalam bloglist harrazdani.
  1.  Sebab dah lama berharap teringinnnn.... *malu gila*
  2. Aku suka pergi blog dia.. err... tiap-tiap hari wajib pergi.. lalala~
  3.  Nak dia jadi pembaca tegar aku... *wat muka takde perasaan, mata pandang atas*


Aku sarankan korang join sebab berbaloi-baloi... tarikh tutup bila sampai 20 orang..
lupe lak..awak dari bloglist kotak bulat, saya tukarkan ke mereka VIP..

p/s : Follower aku dah 700+.. Alhamdulillah..terima kasih atas sokongan korang selama nak dekat 2bulan blog aku ni.. jadi meh kita tengok..siapa follower ke 700 aku.. klik sini

16 KOMEN BERKOTAK BULAT:

selendang merah said...

nak2 join gak lah..^_^

Siti Aisyah Alias said...

salam ziarah :)

apik pehe said...

tahniah tau..eheheh

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sudah join gak bloglist nya..

p/s: adat bila nk bmadu~

zarulfarhana said...

tahniah
dh byk follower tue..
papon saya ttp ska singgah cnie

sesuka haty said...

sempoi blog nei..suke bace..

kotak bulat said...

zarulfarhana : mekasih sb suka dtg sini.. *blushing*

sesuka haty : blog ni ke? :)

Khairil said...

jom kita join ramai2 ( tapi tempat terhad yer...)

►AdamXis◄ said...

Assalam.owh 20 org jer...dah cukupkah?...huhuhu.gudluck for kotak bulat...ada bloglist senang skit nak bw scra tetap...

Entri baru : ►Buletin : Nama Domain Korporat 2012

kotak bulat said...

►AdamXis◄ : xtau lah dah cukup ke tak..try la..

harrazdani said...

terima kasih KB...sahabat rapat dalam dunia blog....hargai apa yg ditulis sbb2 nak masuk bloglist HD..terima kasih...

p/s dulu kita sama jumlah follower, seingat HD pernah sebut benda ni dalam shoutbox...tp sekarang dah tinggal bertiang2...huhuh tahniah...;)

ArulchelseA said...

HD mk cik ni popularrrr dah skang....kih kih kih

EYFAalias said...

eh eh? join jugak?

kotak bulat said...

harrazdani : sama-sama HD.. :)
wah HD ingat lagi ye pernah cakap mcm tu.. :)

ArulchelseA :mana ada popular le pakcik...mandai je kan

kokser kokdam said...

blog pemes!

arap2 buleh kejar kamoo.. =D

join segmen ni jugak..

kotak bulat said...

@kokser kokdam ni lg sorang.. hahaha..xde yang femes nye.. nk kejar? boleh2, bukan susah pun nk potong kb.. :)

Post a Comment