Aku perlu pendapat.. tolong~

Assalamualaikum.. harini aku terasa nak pendapat korang tentang blog aku ni.. Aku tak nak pulak syok sendiri layan blog sebab blog aku ni untuk semua baca, lagi-lagi family aku.. setiap kali aku tulis entri, aku akan desak-desak mak aku supaya baca entri aku..hahaha..

Aku teringin nak tahu pendapat jujur korang tentang blog aku.. *sebenarnya teringin nak gune benda alah ni*

Pendapat korang tentang blog KB
Blog ni best!
Boleh tahanlah
Suka entri blog ni
Benci entri blog ni
Tak Best!

  
pollcode.com free polls

Korang..korang kan baik...rajin.. sila la bagi pendapat ye.. kalau rasa tak rajin bagi pendapat kat entri ni.. tekan benda tu pun dah ok... *dalam hati kata, silalah bagi pendapat...*
Harap lepas ni dapat perbaiki lagi apa-apa yang kurang pada blog baru ni... bau kedai lagi blog ni tau..tak sampai dua bulan.. *blog takde dijual kat kedai ye*

p/s : Bolehkah??

33 KOMEN BERKOTAK BULAT:

Mama AA's said...

x smpai 2 bln follower lbh ramai dr akak yg 3 thn huhuhu...

selendang merah said...

wah hebat lah kotak bulat....blog KB nie best dan menarik..loading pon cepat taw..

Amiirah-Cassan said...

voted ! hehe

kotak bulat said...

@Mama AA's erkk... yeke..

@ selendang merah mekasih selendang.. *hulur 10ingit kat selendg dari bawah meja *

Fad said...

:).hai..sy fad..awk rajin blog walking x

...Minah BluR... said...

blog ni best!
tak kan lah cpat naik kan... hehe
dah undi

Aisyah Aina said...

satu je nak mintak tolong...tolong kurangkan follower KB boleh tak...jeles! hahahaha

blog ni cun :)

sergeant keroro said...

best bro, this is best bro XD

Syuxer said...

saya vote boleh tahanla..:)..

'CikMimiEy' said...

datan bagik pendapat ..hihi

a'ah.. belog KB simple dgn ntry yg besh plus senang je nak loading tau ! huhu

kotak bulat said...

@...Minah BluR... wah~ terharu~
@ sergeant keroro hehe..thnks kero..
@ Syuxer terima kasih tau syuxer.. :)
@ 'CikMimiEy' terharu la~ mekasih..

kotak bulat said...

@Aisyah Aina nak kurangkan? menagis2 kb kang kalau ramai2 pakat nk unfollow..hehe

harrazdani said...

blog ni best dan simple...saya suka simple...kipidap KB

nurAMALLINA said...

Blog ni best!

Fad said...

heee..saje tanya...:):)..

Met bUjang said...

hihi aku dah maen2 dengan button tue.. cuba pegi tanya dia apa aku tekan :)

kotak bulat said...

@harrazdani mekasih HD.. :)
@ nurAMALLINA :D thanks..
@ Met bUjang ehehe..da ty da dia.. thanks la vote.. :P

Syukri Kamaruddin said...

blog ni best.. :)

buat la sistem voting guna sms :)

ina said...

voted =)
suka baca entri kotak bulat,,its honest dan bahasanya santai, rasa macam kenal dengan orangnya daripada tulisan-tulisan kotak bulat,like it. like!like!like! q(^o^)p

CiK QiQi said...

blog ni ok la..bestt je..sume best la..entry dia..owner dia..hehehhe..x macam blog saya yg merepek merapu je..huhuhuhu..apa2 pon good luck..happy blogging =)

Khairil said...

ofkosh saya suka sangat2 dengan blog KB ni bikosh suka baca celoteh2 dan idea2 KB...
blog KB ni terasa nyaman sesegar pudina...tak serabut...

Wanie said...

dah vote..hehe
jawapannye biarlah rasie..:)
seronok kan gune poll..
dah pernah try hari tu..

EYFAalias said...

dah vote :D ehemm.

aRa ❤ aFiq™ said...

ni ptndingan apa na kne VOTE ni?? =P

kotak bulat said...

@Syukri Kamaruddin lau gne sms, xde la org yg nk vote..hehhe

@ ina like..like..like gak..

@ CiK QiQi blog kb pun merapu gak..ehehe..

@ Khairil heheh... mekasih..mcm colgate ye

@ Wanie bru nk try gne ni..hehhe..

EYFAalias: hehe..mekasih..

aRa ❤ aFiq™: ehehe..xdo pertandingan pun..

bungaitucantik said...

selama aku bkawan ngn ko neh..aku suka dgr ko bcerita.. so aku vote entry2 ko bez..

Khairil said...

@kotak bulat haha..bukan macam colgate..macam darlie...hehehe

Bui Idzra Ryn said...

bui dh undi..bui vote tak best..hahaha..bui tipu..bui vote blog ni best..mmg best tawwww...

kotak bulat said...

ehehhe...mekasih bui... :)

harrazdani said...

kesimpulannya....jangan mengikut arus umpatan itu....kalau ikut ngan kita-kita pun hanyut...tapi kalau lawan arus takut lemas plak..jadi pandai2 lah yer...

kokser kokdam said...

yekkk.. tait idong

Fiizya Aurora said...

bloh kb sgt best...^_^

niena shopping2u said...

hehehehe.. silakan mengintai :)

Post a Comment