Sergeant Keroro Cari Krew Baru


sergeant keroro, nak tau tak?
Aku ingat nak join bloglist kau ni semalam tau, tapi sebab aku tak sihat..selsema teruk, jadi terpaksa lah aku tangguhkan.. Hari ni dah ok sikit demam aku, aku pun join lah bloglist kau ni. Kalau ditangguh lagi, takut tak sempat pulak nak manja-manja dengan blog alien kau ni. 
Aku peminat blog kau tau.. *malu gila cakap macam ni*

Jadi, masukkan aku dalam bloglist kau ya.. aku dah masukkan kau kat bloglist aku, kat bloglist kotak bulat ok.. Aku tak pandai tag orang, jadi aku tag semua yang baca..
siap!

p/s : aku tak berani tulis entri hari ni, sebab takut aku merapu..aku kalau tengah demam, memg merapu jelah nanti.
*tak suka demam*

9 KOMEN BERKOTAK BULAT:

^ Uncle Syaf ^ said...

masokan bloglist aku skali...ha3

^ Uncle Syaf ^ said...

ko demam ke dok?

^ Uncle Syaf ^ said...

skali lagi aku rase nk tendang muke katun tu....ahhh aku benci

SyahmiFikri said...

hahaa.. comel jer..

demam2 pon mampu lagi kan ko nie.. haishhh

kotak bulat said...

@^ Uncle Syaf ^ demam la.. brani ko tndang katun tu.. ak tendang ko kang.. errr

kotak bulat said...

@SyahmiFikri ape yg comel tu? aku ke? :P

Raji and Yeen said...

kalau cmtuh kau demam tiap2 masa lah weh leh tgk gak kau merapu xD

kotak bulat said...

@Raji and Yeen ish..ada plak gitu.. ptutnya, doakan aku cepat baik tau..huhu

sergeant keroro said...

hahaha, orait!! thanks join!!

sori lambat ziarah :)

Post a Comment