Segmen Blogger support Blogger



Masa blogwalking tadi..
ternampak emeera asnary join satu segmen.
kemudian, aku rasa segmen ni menarik!



Memandangkan aku masih baru lagi dalam dunia blogging ni,
Kenapa tak nak join kan?
 Jadi, dengan rasmi nya.. Aku Join.. 



Kawan-kawan yang nak join, mari lah! Klik ( sini )


Syarat-syaratnya :


1. Buat satu entry ringkas bertajuk "Segmen Blogger Support Blogger".
 da buat da.. hehehe

2. Masukkan header 'Blogger support blogger' di atas dan link kan ker Entry ni yer!
pun da buat jugak

3. Ikhlaskan diri anda untuk mengfollow aan dan junior-junior aan yaa. Confirm Mereka Join you all balik.
 da follow da. siap dengan bukti sekali ni.

4. Tinggalkan komen anda untuk senang aan dan junior-junior aan review page anda.
baik!

2 KOMEN BERKOTAK BULAT:

bungaitucantik said...

segmen nabihan punyer..ngtkan nazihan.. :P

kotak bulat said...

haa.. tengokk name pun da nk same.. hahahha...

Post a Comment